Onderscheidende en effectieve online marketing. Gericht op doelstellingen en de inzet van de beste combinatie van alle online marketing kanalen. Door de inzet van onze online marketing kennis zorgen we voor een betere vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website of webshop. Mix dit samen met de kennis die jij hebt van de markt en samen behalen we de beste resultaten.

Onze online marketing werkwijze

Samen bepalen we de strategie en doelstellingen voor de komende zes maanden. De online marketingmiddelen die wij inzetten zijn afhankelijk van de doelstelling. We beginnen met een hoofddoelstelling en vullen deze aan met subdoelstellingen. We combineren vaak zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA), social media marketing (SMM), conversie optimalisatie (CO) en technische verbeteringen (TO).

 1. Doelen bepalen
  Tijdens het kick-off gesprek bepalen we de hoofddoelstelling en de ondersteunende subdoelstellingen. We kijken samen welke doelen er in de afgelopen periode behaald zijn en hoe we deze in de toekomst kunnen gaan overtreffen.
 2. Online marketingkalender opstellen
  Wanneer de doelen bekend zijn stellen we de online marketingkalender op. Hierin vind je voor de komende zes maanden de marketingstrategie met per maand de geplande werkzaamheden.
 3. Aan de slag!
  Iedere maand gaan we aan de slag om de marketing doelstellingen te halen! Vooraf krijg je een duidelijke e-mail met de werkzaamheden en de statistieken van de afgelopen periode. Wanneer de werkzaamheden uitgevoerd zijn, laten we opnieuw van ons horen!
 4. Bijpraten
  Na zes maanden praten we bij tijdens een face-to-face afspraak. We presenteren op een duidelijke manier statistieken en resultaten. Wat ging goed en wat kan beter. Nieuwe mogelijkheden worden besproken en kansen worden omgezet in online doelstellingen voor de volgende zes maanden!

Online marketing Zeeland

Ben je op zoek naar online marketing in Zeeland? Dan zijn de internet profs van Nederdesign jouw ideale marketingbureau er voor de lange termijn. Door onze jarenlange ervaring in de online wereld en specifiek in online marketing in Zeeland, zijn wij een goede match. Wij ontwikkelen graag jouw nieuwe website of webshop en voegen daar een goed uitgedachte online marketing strategie aan toe. Dit is de ideale combinatie voor online succes. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op!

Bekijk onze andere diensten

Websites

Websites die scoren, die jouw bedrijf online laten groeien. Websites met concrete doelen.

Lees meer

Webshops

Gebruikersvriendelijke webshops met een duidelijke productstrategie en bestelproces.

Lees meer

Webapplicaties

Procesapplicaties die jouw bedrijf helpen om processen te versimpelen en te vereenvoudigen.

Lees meer

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Het Blije Kratje
Wooncoach
Van Opdorp Transportgroep
Bankgeheim
Den Doelder Pallets
Bayck
ABC Zonnepanelen
Salarisbureau Bogaard

#604 Salarisbureau Bogaard

Ben je op zoek naar iemand waaraan je de jouw salarisadministratie kan uitbesteden? Of heb je behoefte aan een paar extra handen? Salarisbureau Bogaard is de oplossing! Nederdesign heeft voor oprichter Ranco Bogaard een persoonlijke website gemaakt.

Lees meer
Hearing Pro Group

#611 Hearing Pro Group

Een festival op de planning? Of wil je veilig werken, zwemmen, rustig slapen of comfortabel vliegen? Hearing Pro Group levert gehoorbescherming op maat. Ze bieden voor elk oor een passende oplossing.

Lees meer
Varen op het Veerse Meer

#670 Varen op het Veerse Meer

Zonder vaarbewijs genieten op het Veerse Meer. Het kan met de bootjes van Varen op het Veerse Meer, van de ondernemers Stefan en Daan. Selecteer op de website jouw gewenste datum en tijd, zoek een leuke boot uit en varen maar!

Lees meer