Online marketing

Onderscheidende online marketing. Gericht op doelstellingen en de inzet van de beste combinatie van online marketingkanalen. Door de inzet van onze online marketingkennis zorgen we voor betere vindbaarheid van jouw website of webshop. Mix dit samen met jouw kennis van de markt en samen behalen we de beste resultaten!

Hoe werken wij

Samen bepalen we de strategie en doelstellingen voor de komende zes maanden. De online marketingmiddelen die wij inzetten zijn afhankelijk van de doelstelling. We beginnen met een hoofddoelstelling en vullen deze aan met subdoelstellingen. We combineren vaak SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (online adverteren), SMM (social media marketing), CO (conversie optimalisatie) en TO (technische verbeteringen).

 1. Doelen bepalen
  Tijdens het kick-off gesprek bepalen we de hoofddoelstelling en de ondersteunende subdoelstellingen. We kijken samen welke doelen er in de afgelopen periode behaald zijn en hoe we deze in de toekomst kunnen gaan overtreffen.
 2. Online zichtbaarheidskalender opstellen
  Wanneer de doelen bekend zijn stellen we de online zichtbaarheidskalender op. Hierin vind je voor de komende zes maanden per maand de geplande werkzaamheden.
 3. Aan de slag!
  Iedere maand gaan we aan de slag om de doelstellingen te halen! Vooraf krijg je een duidelijke e-mail met de werkzaamheden en de statistieken van de afgelopen periode. Wanneer de werkzaamheden uitgevoerd zijn, laten we opnieuw van ons horen!
 4. Bijpraten
  Na zes maanden praten we bij tijdens een face-to-face afspraak. We presenteren op een duidelijke manier statistieken en resultaten. Wat ging goed en wat kan beter. Nieuwe mogelijkheden worden besproken en kansen worden omgezet in doelstellingen voor de volgende zes maanden!

Bekijk onze andere diensten

Websites

Websites die scoren, die jouw bedrijf online laten groeien. Websites met concrete doelen.

Lees meer

Webshops

Gebruikersvriendelijke webshops met een duidelijke productstrategie en bestelproces.

Lees meer

Webapplicaties

Procesapplicaties die jouw bedrijf helpen om processen te versimpelen en te vereenvoudigen.

Lees meer

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Bankgeheim
Bayck
Den Doelder Pallets
Het Blije Kratje
ABC Zonnepanelen