Online marketing strategie door Nederdesign

Met een unieke marketingstrategie die past bij jouw doelstellingen laten we jouw bedrijf online groeien. Zodat jij je klanten bereikt en online successen behaald. Wat zijn jouw marketingdoelen?

Start jouw project! Kennismaken?
Online groei realiseren?

Online groei realiseren?

Jij wil jouw bedrijf online laten groeien door meer zichtbaarheid te creëren voor jouw bedrijf. Je weet wie je ideale klant is, maar hoe kun je deze het beste online bereiken? Je hebt goede ideeën maar zoekt een partner om samen de juiste strategie mee te bepalen. Wij combineren onze marketing expertise met jouw marktkennis tot een onderscheidende en effectieve online marketing strategie.

Online marketingstrategie

Met online marketing bereiken we jouw klanten op het juiste moment met de juiste boodschap. Het doel? Zorgen dat jouw potentiële klanten converteren en klant worden. Door onderzoek stellen we een marketingmix op die past bij jouw bedrijf, klanten en bedrijfsdoelen. We maken je doelen meetbaar en werken samen aan een groei voor je bedrijf.

Online marketingstrategie

Werkwijze online marketing

Onze samenwerking start met een kennismaking gevolgd door een gedegen onderzoek. Zo kunnen we jouw bedrijf zo goed mogelijk in de markt zetten. We bespreken jouw doelen en stellen een online marketing kalender op. We werken op basis van 6 maanden, zo hebben we tijd om te werken aan jouw doelstellingen. Na 6 maanden bespreken op basis van de data de nieuwe mogelijkheden en kansen. Samen bepalen we nieuwe doelstellingen voor de samenwerking. Zo werken we samen aan een stabiele groei.

Marketingmix digital marketing

Vanuit jouw online marketing doelen stellen we de online marketingmix op die past bij jouw bedrijf. Vanuit onze expertise maken we een combinatie tussen:
 

 • SEO: Organische vindbaarheid verbeteren.
 • SEA: Zoekmachine adverteren.
 • Display: Adverteren met banners online.
 • Discovery: Adverteren in het Discovery netwerk. 
 • Shopping: Adverteren via Google Shopping.
 • YouTube: Adverteren via YouTube.
 • Social Media: Adverteren via social media en social media beheer.
 • E-mailmarketing: Nieuwsbrieven en emailstrategie.
 • Marketplaces: Adverteren via shops zoals Bol.com, Amazon en Marktplaats.
 • Employee branding: Marketing gericht op medewerkers. 
 • Conversieoptimalisatie: Klantgedrag op de website analyseren.
 • Technische verbeteringen: Website snelheid verbeteren en doorontwikkelen.
Lees meer over onze marketing mix!

Nederdesign als jouw internet marketingbureau

Ons online marketingteam is een klein hecht team waar een persoonlijke aanpak voorop staat. Door onze expertise te bundelen hebben we een brede kennis van marketing.
We houden van korte lijntjes en bouwen graag langdurige relaties op met onze klanten. We combineren de expertises van onze internet profs met jouw wensen, ideeën en marktkennis. Zo werken we samen aan jouw online groei.

Zo doen de internet profs het! Een converterende website.

Zo doen de internet profs het! Een converterende website.

Potentiële klanten op jouw website krijgen is stap één, klanten laten converteren is het tweede. Door online marketing te combineren met een gebruiksvriendelijke en functionele website laten we jouw bedrijf groeien. Daar zit de kracht van Nederdesign. Benieuwd of jouw website past bij jouw bedrijfsdoelen?

 

Combineer online marketing met een website!
Inhaakkalenders gebruiken voor je social media strategie?
3 min leestijd

Inhaakkalenders gebruiken voor je social media strategie?

Online marketing · We kennen het allemaal wel. Je probeert regelmatig te posten op social media maar soms mis je inspiratie. Dat is vaak het moment dat mensen grijpen naar de inhaakkalender. Toch levert dit niet altijd de social media content op die je zou willen.

Lees meer
Update: de social media afmetingen van 2023
4 min leestijd

Update: de social media afmetingen van 2023

Online marketing · Het is weer tijd voor een update over de social media afmetingen. Hier vindt je het overzicht met alle afbeeldingsafmetingen van 2023. Bekijk ze nu, zodat ook jouw social media berichten er in het nieuwe jaar tip top uitzien.

Lees meer
Google Analytics 4: de statistieken toegelicht
3 min leestijd

Google Analytics 4: de statistieken toegelicht

Online marketing · Analytics 4 is op veel gebieden anders dan het huidige Analytics Universal. In dit artikel lichten we een aantal belangrijke statistieken toe, zodat jij weet hoe je de data moet interpreteren.

Lees meer
Bekijk alle berichten