Maatwerk website ontwikkeling door Nederdesign

Wat wil jij bereiken met jouw website? Een klantvriendelijke website met de juiste functionaliteiten draagt bij aan jouw bedrijfsdoelen. Met maatwerk website ontwikkeling ontwerpen en bouwen we precies de website die past bij jouw bedrijf en de wensen van jouw klanten.

Ontvang een offerte Kennismaken?
Een maatwerk website die past bij jouw bedrijf

Een maatwerk website die past bij jouw bedrijf

Bij Nederdesign zijn we gespecialiseerd in maatwerk websites. Geen website is hetzelfde want geen bedrijf is hetzelfde. Of je nu je bestaande site wil vernieuwen of net begint, jouw website is je online visitekaartje.

Bij ons betekent maatwerk meer dan enkel een originele website die aansluit bij jouw huisstijl. Het is een website die past bij jouw doelgroep en hun gedrag op de website. Het hebben van een site of shop is geen doel op zich, het is een middel om je bedrijf te laten groeien en daar dragen we graag aan bij!

Website ontwikkeling van begin tot eind

Website ontwikkeling is een uitgebreid proces wat uit verschillende fases bestaat. Nederdesign bedenkt, ontwerpt en ontwikkeld websites op maat. Vanaf het opstellen van een plan tot de website live staat, en indien gewenst zelfs verder.

Wij combineren verschillende expertises binnen ons team: design, user experience, marketing en web development. Door onze expertises te combineren met jouw kennis creëren we een website die er goed uit ziet, goed werkt en bijdraagt aan je doelen.

We komen graag in contact om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Zo stellen we een offerte op maat op die precies bij je past.

Website ontwikkeling van begin tot eind

Werkwijze website ontwerp, ontwikkeling en verder

Door jaren ervaring hebben we een werkwijze opgesteld voor de ontwikkeling van je website. Het belangrijkste: Jouw website bouwen we samen. Door jouw bedrijf goed te leren kennen en wensen door te spreken in een persoonlijk gesprek stellen we een plan op.

Dit plan biedt de basis voor de verdere samenwerking. Tijdens de verschillende fases betrekken we je nauw bij de ontwikkeling van de site. Trots presenteren we het ontwerp dat gebruikt wordt voor de bouw van je nieuwe website.

Als de website gebouwd is presenteren we het complete plaatje inclusief goed vindbare teksten. Als de site live staat proosten we op het resultaat!

Onderhouden en beheren van je maatwerk website

Onze websites worden beheerd vanuit een geheel eigen CMS (Content Management System). Ons CMS is eenvoudig in gebruik waardoor iedereen binnen jouw organisatie de site kan beheren.

Bij jouw website ontvang je een handleiding zodat het aanpassen van een tekst, het toevoegen van een pagina of het vervangen van een foto zo gebeurt is. Zo blijft jouw site altijd in ontwikkeling. Natuurlijk staan de internet profs altijd klaar om jouw te helpen met eenmalig, tijdelijk of maandelijks onderhoud.

Kies voor de website bouwers van Nederdesign

Bij Nederdesign werken we sinds 2006 aan de ontwikkeling van websites en de ondersteuning van bedrijven met het behalen van online doelen. Als de schakel tussen jouw bedrijfsprobleem en de oplossing stellen wij ons op als jouw sparringpartner op het gebied van websites en online marketing.

Met ons creatieve en kleine team verzorgen we het ontwerp en de bouw van websites volledig zelf. We zijn creatief, flexibel en werken met korte lijntjes zowel met jou als binnen ons team. Zo combineren we de expertises van onze internet profs met jouw wensen, ideeën en kennis en blijf je nauw betrokken bij alle stappen die gezet worden. Eindresultaat: een gebruiksvriendelijke, vindbare website die bijdraagt aan jouw online succes.

Bij Nederdesign streven we naar langdurige relaties met onze klanten. We geloven in transparantie en open communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van jouw project. Ons doel is om jouw online succes te vergroten en jouw bedrijf te laten groeien.

Website marketing: Zo laten wij jouw bedrijf groeien

Website marketing: Zo laten wij jouw bedrijf groeien

En hoe nu verder? Je website staat online maar hoe vinden jouw potentiële klanten je? Met een gedegen online marketingstrategie zetten we jouw bedrijf in de kijker. Door online marketing te combineren met een gebruiksvriendelijke website laten we jouw bedrijf groeien. Daar zit de kracht van Nederdesign. Benieuwd wat de toegevoegde waarde van marketing is voor jouw website?
 

Bekijk onze marketingstrategie!
Wireframe, een solide basis voor je website
2 min leestijd

Wireframe, een solide basis voor je website

Website · De website ontwikkeling bij Nederdesign gaat via een structureel traject. Bij de website ontwikkeling starten we met een wireframe. Maar wat is dit precies en hoe ‘lees’ je deze?

Lees meer
Visuele hiƫrarchie
2 min leestijd

Visuele hiƫrarchie

Website · Hiërarchie is belangrijk in een website. Binnen één oogopslag moet duidelijk zijn wat het meest belangrijk is op de website. Visueel doe je dit met (tekst)grootte, kleuren en meer.

Lees meer
Iconen, musthaves op je website
5 min leestijd

Iconen, musthaves op je website

Website · Iconen zijn onderdeel van je website. Of het nu gaat over een idee op papier, een digitaal prototype of een website die live staat.

Lees meer
Bekijk alle berichten