Marketingmix voor succesvolle online marketing

Met een unieke marketingmix die past bij jouw wensen en doelstellingen laten we jouw bedrijf online groeien. Zo haal jij het maximale uit je marketingstrategie. Welke marketingmix past bij jou?

Ontvang een offerte Kennismaken?

SEO: Zoekmachine optimalisatie

Met SEO optimaliseren we jouw website voor Google. Door teksten te schrijven die overeenkomen met belangrijke zoektermen laten we je pagina scoren in de google zoekresultaten. We combineren dit met technische SEO en linkbuilding om je website goed zichtbaar te maken in Google.

Lees meer over onze SEO strategie
SEO: Zoekmachine optimalisatie

SEA: Zoekmachine adverteren

Met betaald adverteren boosten we je bezoekersaantallen door jouw advertenties te tonen in de zoekresultaten. Zo bereik je potentiële klanten op het moment dat ze naar je diensten en producten op zoek zijn.

Meer weten over SEA?
SEA: Zoekmachine adverteren

Display marketing

In het Display netwerk van Google bereik je relevante doelgroepen. Bijvoorbeeld omdat ze op zoek zijn naar je dienst of product, interesse hebben in soortgelijke bedrijven of omdat ze tot je belangrijkste doelgroep behoren. Je bereikt je doelgroepen met visuele banners, zie dit als online billboarding.

Meer weten over Display?
Display marketing

Online adverteren met Google Discovery

Met Google Discovery bereik je potentiële klanten met advertenties in Gmail, op YouTube en in Google Discover. Het platform biedt enorm veel mogelijkheden om je doelgroep te bereiken.

Meer weten over Discovery?
Online adverteren met Google Discovery

Shopping advertenties

Als je producten verkoopt is Google Shopping de ultieme manier om producten te tonen en te verkopen. We verbeteren de content en delen advertenties op de beste manier in. Zo behaal je de beste resultaten.

Shopping advertenties

Adverteren op YouTube en video marketing

Video is de manier om je klanten te bereiken, met video kun je jouw bedrijf echt neerzetten. Daarbij wordt YouTube een steeds belangrijker kanaal om je doelgroep te bereiken. We beheren en verbeteren je campagnes.

Meer weten over videomarketing?
Adverteren op YouTube en video marketing

Social Media Marketing

Op social media kun je jouw doelgroepen bereiken, zowel betaald als organisch. We ondersteunen je bedrijf in social media marketing om je zoveel mogelijk zichtbaar te maken bij je doelgroep. Dit kan op alle social media platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok en meer.

Onze social media aanpak
Social Media Marketing

E-mailmarketing

Met de inzet van nieuwsbrieven stimuleren we bestaande klanten tot een herhaalaankoop en bereiken we geïnteresseerden.  Email marketing is de ideale manier om op een goedkope manier conversies te behalen bijvoorbeeld door het delen van acties en belangrijke momenten.

Meer over emailmarketing
E-mailmarketing

Marketplaces

Tegenwoordig is het interessant om op verschillende marketplace websites jouw producten aan te bieden. Denk aan websites als Bol.com, Amazon en Marktplaats. We beheren deze platformen en de producten om ervoor te zorgen dat deze door zoveel mogelijk klanten gezien worden.

Marketplaces

Employee branding

Als je medewerkers zoekt is het belangrijk om deze te laten zien wie jij bent. Met employee branding zetten we je bedrijf in de markt voor je potentiële medewerkers. Waarom is het zo leuk om bij jou te werken? Daarnaast gebruiken we verschillende methoden om je vacature zichtbaar te maken.

Employee branding

Conversieoptimalisatie

We onderzoeken het gedrag op de website. Waar wordt op geklikt? Waar kijken mensen naar? En nog belangrijker… komt dit overeen met de doelen die gesteld zijn. Wordt er contact gezocht? Wordt er een aankoop gedaan. Op basis van de bevindingen verbeteren we regelmatig de website zodat deze gebruiksvriendelijk is.

Conversieoptimalisatie

Technische verbeteringen

We scannen de website op technische zaken. Hoe snel is de website? Wordt de website goed opgepakt door google? Zijn er 404 pagina’s? Een website die technisch goed in elkaar zit maakt het makkelijker om te converteren!

Technische verbeteringen

Marketingstrategie die past bij jouw bedrijf

Afhankelijk van de wensen en de mogelijkheden van jouw bedrijf komen we samen tot een passende marketingmix. Zo zorgen we voor een website die niet alleen bezoekers krijgt maar die ook goed converteerd. Wat zijn jouw websitedoelen?

Benieuwd naar jouw groei mogelijkheden?

Benieuwd naar jouw groei mogelijkheden?

Vraag vandaag gratis advies aan. Met het resultaat kan jij aan de slag om je online marketing te verbeteren, of laat ons jou helpen!

  •  Concrete punten waar jij direct mee aan de slag kan
  •  Inzicht in de positie en de kwaliteit van jouw website
  •  Beter vindbaar worden in Google
  •  Betere resultaten behalen met jouw website

Gratis advies

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Opmerkingen