SEA: Zoekmachine adverteren geeft snel meer zichtbaarheid

Met betaalde advertenties geef je jouw website snel een boost in de zoekresultaten van Google. Zo zorg je ervoor dat jouw potentiële klanten je kunnen vinden als je naar jouw producten of diensten op zoek bent. Ook meer zichtbaarheid in Google?

Ontvang een offerte Kennismaken?

Wat is SEA?

SEA of search engine advertising is het betaald adverteren in zoekresultaten. In basis koop je een stukje advertentieruimte bovenaan de zoekresultaten. Wanneer potentiële klanten een zoekopdracht invoeren in de zoekbalk van zoekmachines Google en Bing kan je advertentie getriggerd worden en worden weergegeven in de betaalde zoekresultaten. Dé ideale manier om snel de juiste doelgroep te bereiken.

Wat is SEA?

Wat is de toegevoegde waarde van SEA marketing?

Miljoenen mensen maken dagelijks gebruikt van zoekmachines om op zoek te gaan naar producten en diensten. De eerste resultaten die je ziet bovenaan de pagina zijn betaalde advertenties. Met adverteren sta je dus direct prominent zichtbaar in zoekmachines. Waar SEO ingewikkelder is en vaak meer tijd kost om bovenaan te ranken, kun je met SEA direct jouw websitebezoekers boosten.

Wat is de toegevoegde waarde van SEA marketing?

Jouw advertenties uitbesteden aan SEA specialisten?

Zoekmachine adverteren is zowel simpel als complex. Een tekstadvertentie kan iedereen maken, maar ben jij ook op de hoogte van alle features van Google Ads?

Google optimaliseert het advertentieprogramma voortdurend en wij als SEA specialisten weten als geen ander hoe we de nieuwe advertentiemogelijkheden voor jouw bedrijf kunnen inzetten. We zoeken continue naar verbeteringen om het maximale uit jouw advertenties te halen!

Jouw advertenties uitbesteden aan SEA specialisten?

Starten met SEA adverteren?

Nederdesign is gespecialiseerd in online marketing. SEA is één van onze expertises die we graag voor onze klanten inzetten. Benieuwd of Google adverteren iets voor jou is?

Benieuwd naar jouw groei mogelijkheden?

Benieuwd naar jouw groei mogelijkheden?

Vraag vandaag gratis advies aan. Met het resultaat kan jij aan de slag om je online marketing te verbeteren, of laat ons jou helpen!

  •  Concrete punten waar jij direct mee aan de slag kan
  •  Inzicht in de positie en de kwaliteit van jouw website
  •  Beter vindbaar worden in Google
  •  Betere resultaten behalen met jouw website

Gratis advies

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Opmerkingen