Interview

Maak kennis met Claire Bruggeman

4 min leestijd

Vanaf het allereerste moment is Claire Bruggeman (60) betrokken bij de werkzaamheden die haar zoon Sander uitvoert met Nederdesign. Sinds 2009 is ze zelf ook in dienst gekomen bij Nederdesign en werkt ze met veel plezier en passie voor het bedrijf.

‘Van jongs af aan heeft Sander al interesse gehad in internet en websites’, begint Claire. ‘Toen hij jaren later begon met het bouwen van websites hebben mijn man en ik samen met hem een kamer ingericht als kantoor. Hij kreeg steeds meer klanten, dus besloot een pand te gaan huren. Vanaf toen kwam er nóg meer werk. Op dat moment had ik zelf nog een fulltimebaan bij een ander bedrijf, maar in augustus 2009 heb ik de keuze gemaakt om daar te stoppen. Ik ging toen vier ochtenden per week bij Nederdesign werken en had de mooie uitdaging om heel de administratie op te starten en in te richten.

Maak kennis met Claire Bruggeman

Het geeft voldoening

Na enige tijd was deze administratie natuurlijk helemaal ingericht. Nu is het een kwestie van bijhouden. Van boekingen doen en kijken of alles wordt betaald. Wat ik het leukste vind aan mijn baan, is om te zien dat alles klopt. Dat alle cijfers kloppen. Dat documenten kloppen en overzichtelijk zijn. Dat heel de administratie én het archief op orde is. En dat je alles makkelijk terugvindt, je moet iets zó kunnen pakken als je het nodig hebt. Dat organisatorische aspect van mijn baan geeft mij veel voldoening.

Scherp en gefocust in een schoon kantoor

Naast de administratie houd ik ook het kantoor fris en netjes. Ik vind dat belangrijk voor de sfeer én voor de mensen die op kantoor werken. Naar mijn idee blijf je scherper en meer gefocust als je werkt in een schoon kantoor. En het is gewoon prettiger om in een schone ruime te zijn. Dat bevordert de sfeer op kantoor! Qua inrichting en aankleding hebben we er met zijn allen iets moois en gezelligs van gemaakt. Ben je wel eens in het Nederdesign kantoor geweest? Ik vind het er heel sfeervol!

Continue groei

Vanaf het eerste moment dat ik begon met werken bij Nederdesign maakte ik de groei mee van het bedrijf. En die maak ik nog steeds mee… Meer werk, meer klanten en grotere klanten. Die groei betekent ook het in dienst nemen van meer personeel. Zo is Wendy onlangs het team komen versterken. Als het zo door blijft gaan, denk ik dat we binnen een paar jaar nog wel een paar nieuwe collega’s mogen verwelkomen!

Persoonlijk en klantgericht

Ik zit echt op mijn plek bij Nederdesign. Sander en ik kunnen werk en privé goed gescheiden houden én ik vind het gewoon een mooi bedrijf. Heel persoonlijk en klantgericht. De websites zijn echt maatwerk en helemaal gepersonaliseerd naar de wensen van de klant. En tijd voor een kopje koffie of een persoonlijk gesprek is er altijd. Want de klant staat voorop bij Nederdesign. Pensioen? Daar moet ik voorlopig echt nog niet aan denken. Ik vind mijn werk bij Nederdesign veel te leuk!’

Ook interessant

Klant aan het woord – Maas Afbouw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Maas Afbouw

Interview: De website van Maas Afbouw was inmiddels bijna 15 jaar oud, je kunt dus wel zeggen dat hij ruim over de houdbaarheidsdatum was. Het bedrijf werkt graag op relatiebasis, daarom schakelden ze Nederdesign in voor hun nieuwe website.

Lees meer
Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert
2 min leestijd

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert

Interview: Nieuw talent de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Daar gaat het om. Zowel voor klanten, maar ook in ons team! Daarom hebben we tijdelijk een nieuwe aanwinst in ons team in de vorm van Justin van Zundert (20).

Lees meer
Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Interview: Na enkele jaren geleden een webapp te hebben laten bouwen door Nederdesign, was het nu tijd voor een nieuwe website voor Schoonmaakbedrijf Risseeuw. Een vanzelfsprekende samenwerking als je het eigenaar Jannick Risseeuw vraagt!

Lees meer
Bekijk alle berichten