Interview

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert

2 min leestijd

Nieuw talent de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Daar gaat het om. Zowel voor klanten, maar ook in ons team! Daarom hebben we tijdelijk een nieuwe aanwinst in ons team in de vorm van Justin van Zundert (20).

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert

‘In het laatste jaar van de opleiding doen we praktijkervaring op door stage te lopen. Omdat ik Sander al kende als leraar solliciteerde ik bij Nederdesign. Als leerling heb ik misschien niet altijd de beste indruk achtergelaten, maar dit zie ik als een kans om te bewijzen dat ik volwassener ben geworden. Daarom ben ik dankbaar voor deze kans’.

Even voorstellen

Geboren in Bergen op Zoom, opgegroeid in Steenbergen en nu al zes jaar woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen. Ik woonde eerst Terneuzen en nu in Oostburg.

Van interesse naar opleiding

Ik hou van gamen, bijvoorbeeld puzzelspellen online met vrienden of een potje Rocket League. Soms ook op hoog niveau in E-sports. Ik had al interesse in Python en coderen, bijvoorbeeld voor het modden van een game.  Toen ik een opleiding moest kiezen, besloot ik Software Development te studeren aan het Scalda.

Ik heb lang getwijfeld en ook nog gedacht een het CIOS omdat ik vroeger zelf op hoog niveau heb gevoetbald. Daarom geef ik nu ook voetbaltraining in Oostburg, hoewel dit momenteel op pauze staat omdat ik vijf dagen per week werk bij Nederdesign.

Interesse in front-end development

Ik heb vooral interesse in front-end development. Dit omdat ik door mijn ADHD graag gemotiveerd wordt door direct resultaat. Met HTML en CSS kun je direct zien wat je doet en hoe het eruit ziet. Bij back-end duurt dit veel langer. Om me goed te ontwikkelen als all-round front-end developer heb ik gekozen om me ook te verdiepen in grafisch vormgeven.

Vooral veel leren

Ik wil hier zoveel mogelijk leren, en vooral ook zoveel mogelijk verschillende dingen. Ik ben ook geïnteresseerd in het marketingonderdeel. Bijvoorbeeld aan de slag met Tag Manager of met UX. Front-end en back-end ik wil overal bij helpen.

Ik hoop tijdens mijn stage te ontdekken wat mijn volgende stappen zullen zijn. Een vervolgopleiding of een baan? Ik denk dat dat wel moet lukken want ik kan hier nog aan de slag tot 21 juni.

Kennismaken

Benieuwd naar Justin? Spring eens binnen op kantoor of maak een afspraak! Mail naar justin@nederdesign.nl of bel naar 0115-691985.

Ook interessant

Klant aan het woord – Maas Afbouw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Maas Afbouw

Interview: De website van Maas Afbouw was inmiddels bijna 15 jaar oud, je kunt dus wel zeggen dat hij ruim over de houdbaarheidsdatum was. Het bedrijf werkt graag op relatiebasis, daarom schakelden ze Nederdesign in voor hun nieuwe website.

Lees meer
Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Interview: Na enkele jaren geleden een webapp te hebben laten bouwen door Nederdesign, was het nu tijd voor een nieuwe website voor Schoonmaakbedrijf Risseeuw. Een vanzelfsprekende samenwerking als je het eigenaar Jannick Risseeuw vraagt!

Lees meer
Klant aan het woord - SieTec
2 min leestijd

Klant aan het woord - SieTec

Interview: Een nieuw kantoor, een nieuwe strategie, een nieuwe huisstijl, nieuwe promotiemiddelen. Heel SieTec heeft de afgelopen jaren een nieuw jasje gekregen, behalve de website. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen!

Lees meer
Bekijk alle berichten