Even voorstellen: Wendy de Clerck

18 september 20204 minuten leestijd

Versterking bij Nederdesign! Vanaf september 2020 is Wendy de Clerck (30) het Nederdesignteam komen versterken als Online Marketeer. Wat dat precies inhoudt en waarom ze zoveel zin heeft om bij Nederdesign aan de slag te gaan? Dat vertelt ze je zelf!

‘Een paar maanden geleden had Nederdesign een online marketingvacature gedeeld op LinkedIn. Een kennis van mij zag dit en wist dat dit precies was waar ik naar op zoek was: een nieuwe uitdaging als online marketeer. Zo ben ik met Sander in gesprek gekomen en na een uitgebreide kennismaking waren we allebei enthousiast. Ik mocht het team van Nederdesign komen aanvullen!

Bekende werkzaamheden én nieuwe uitdagingen

Voorheen werkte ik als online marketingmedewerker bij een recreatiebedrijf. Daar schreef ik webteksten, productteksten, verzorgde ik de Google Ads en Google Shopping campagnes en was ik veel bezig met website-optimalisatie. Dit zijn werkzaamheden die ik deels ook bij Nederdesign ga uitvoeren, maar het grote verschil is dat Nederdesign niet voor zichzelf werkt, maar voor veel verschillende klanten. Dat heb ik nog niet eerder gedaan en vind ik een leuke uitdaging! Verder ga ik aan de slag met het onderzoeken van zoekwoorden en ga ik analyses en rapporten maken naar aanleiding van beschikbare data. Dit is nieuw voor mij en ik kijk er echt naar uit om daar alles over te leren. Nieuwe kennis opdoen!

Meer dan alleen websites bouwen

Nederdesign richt zich op het bouwen, onderhouden en promoten van websites, webshops en webapplicaties. Samen met de klant analyseren we de huidige situatie waarna we met een 6-maandenplan komen om de nieuwe doelstellingen te realiseren en bedrijven verder te laten groeien. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen was het tijd om het team te versterken met een online marketeer. Ik vind het leuk dat ik dat mag komen doen en om de klanten te helpen bij de online marketing werkzaamheden. Vooral de afwisseling spreekt me erg aan. Iedere dag ben ik met verschillende klanten en verschillende werkzaamheden bezig. Ik hou van deze variatie.

Goed voor elkaar bij Nederdesign!

De komende tijd staat ook in het teken van kennismaken met de klanten van Nederdesign. Hier hecht ik veel waarde aan. Je gaat tenslotte intensief voor deze waardevolle klanten aan de slag, dus dan is het wel handig om te weten wat het bedrijf nou echt doet. Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik te vinden in het Nederdesign kantoor in Sas van Gent. De andere dagen en mijn vrije tijd spendeer ik het liefste met mijn gezin, in het zwembad én aan lekker uit eten gaan en borrelen. Want ik ben best bourgondisch ingesteld… En laat het bij Nederdesign nou nét op vrijdag broodjes- en borreldag zijn! Dat heb ik goed voor elkaar, nietwaar?’

Benieuwd naar Wendy? Spring eens binnen in ons kantoor of maak een afspraak met haar. Dat kan door te mailen naar wendy@nederdesign.nl of door te bellen naar 0115-691985. De koffie staat klaar!

 

Haal meer uit jouw website met online marketing!

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant:

Kennismaken met Davina - online marketeer bij Nederdesign
1 maart 20224 minuten leestijd

Kennismaken met Davina - online marketeer bij Nederdesign

Nederdesign groeit! En daar horen nieuwe collega’s bij. Per 1 februari 2022 is Davina het team komen versterken. We maken kennis met de nieuwste internet prof Davina (27).

Lees meer
Kennismaken met Lorenzo – front-end developer bij Nederdesign
18 februari 20224 minuten leestijd

Kennismaken met Lorenzo – front-end developer bij Nederdesign

Gelukkig heeft er bij Nederdesign recent een verbouwing plaatsgevonden. Meer ruimte! Dat is hard nodig, want per 1 februari 2022 is ook Internet Prof Lorenzo (27) bij Nederdesign in Sas van Gent gestart.

Lees meer
Jong talent bij Nederdesign: Nick de Bruijn
6 januari 20224 minuten leestijd

Jong talent bij Nederdesign: Nick de Bruijn

Nick wil graag een echte internetprof worden en daarom is hij deze maand gestart als marketing stagiair bij Nederdesign. Lees hier waarom hij voor Nederdesign koos en wat hij bij ons gaat leren en doen.

Lees meer