CaseOplevering: Bankgeheim

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Van app tot webshop… Door de jaren heen heeft Nederdesign bijna alles op online gebied voor Bankgeheim mogen uitvoeren. Ook wordt er steeds meer focus gelegd op online marketing… En dat werkt! Een leuk en uitdagend project.

Oplevering: Bankgeheim

Van app, naar online marketing, naar website met webshop

De werkzaamheden die Nederdesign voor Bankgeheim mocht én mag uitvoeren, kwamen niet allemaal tegelijk. Er werd begonnen met een app. In deze app stonden updates over events, nieuwe collecties, enzovoort. Marie-Kristien: ‘De app had een mooie vormgeving en we waren er heel blij mee! Maar het up-to-date houden, was toch te veel werk.’ Daarom is de focus veel meer komen te liggen op de website. Later werd dit uitgebreid met online marketing én een webshop.

Webshop met shop-the-look-indeling

Sander van Nederdesign: ‘Datgene wat de webshop mooi maakt, is dat we niet met een traditionele indeling van categorieën en producten werken. Iets wat je wel veel ziet bij andere kledingwinkels, je kiest een type kledingstuk en vervolgens de maat, merk en kleur. Dit past niet bij Bankgeheim. Het unieke van deze winkel is juist het personal shoppen en onder het genot van een glaasje cava de perfecte outfit samenstellen. Dit wilden we ook doorvertalen in de webshop. De webshop bevat een ‘shop-the-look’-indeling. Er worden meerdere outfits gepresenteerd en door de look te openen zie je alle artikelen, die je vervolgens in de juiste maat kunt bestellen.’

Bankgeheim valt op

In het interview met Marie-Kristien vertelde ze over het effect van de online marketing: ’Op een gegeven moment kwam er een Hollandse dame de winkel in. Zij had op Google gezocht naar bepaalde merken en kwam al snel bij Bankgeheim uit.’ Bankgeheim heeft een aantal bijzondere merken die je niet in iedere kledingwinkel aan kunt schaffen. Hier speelt Nederdesign op in. Sander: ‘We proberen Bankgeheim binnen deze merken op te laten vallen in de Google zoekresultaten. Hiermee gaan we de concurrentie aan met de websites van de merken zelf. En wanneer een winkel in de regio, die dezelfde merken verkoopt, stopt dan triggeren we middels advertenties de klanten. We informeren ze over het feit dat er dichtbij een goed alternatief is. Bankgeheim! We zien dat er klanten van ver komen, dat is tof.’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten