Case

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses

2 min leestijd

Aan een website blijf je werken! Zo dacht ook het bestuur van DELTA Ride for the Roses. Want zo’n belangrijk evenement dat blijf je verbeteren, zowel qua organisatie als qua uitstraling.

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses

Case informatie

Klant
DELTA Ride for the Roses
Oplevering
Januari 2023
Type
Website

Een moderne uitstraling met een nieuw ontwerp

Je hoeft natuurlijk niet ieder jaar een nieuwe website te maken, maar na een aantal jaren kan een website een wat verouderde uitstraling krijgen. Ieder jaar komen er wel nieuwe functionaliteiten bij. Het bestuur van DELTA Ride for the Roses is de afgelopen jaren hard bezig geweest met het onder de loep nemen en verbeteren van het evenement. Een nieuwe, frisse en vooral modernere website hoorde hier bij.

Na een langdurige en goedwerkende samenwerking zijn we bij Nederdesign natuurlijk hartstikke trots en blij dat we ook bij de vernieuwing het ontwerp voor onze rekening mochten nemen.

Meer impact maken! Op meer manieren.

Na wat jaren met de ‘oude’ website gewerkt te hebben was duidelijk geworden waar meer aandacht voor moest komen op de nieuwe website… de impact van het evenement. En niet alleen de impact van het evenement, maar ook de impact van de deelnemers. Maar DELTA Ride for the Roses is meer dan enkel de mensen die fietsen, je kunt op zoveel verschillende manieren bijdragen: door te doneren, te sponsoren, mee te doen als vrijwilliger of geld in te zamelen met een eigen actie. Al deze manieren om impact te maken verdienen een podium op de website. Met een nieuwe pagina structuur kan iedereen een manier vinden om mee te doen op de website, ook als je niet wilt fietsen.

Nieuw dit jaar: De Family Ride

Ook het evenement is veranderd. Dit jaar is er plaats gemaakt voor een nieuwe manier om mee te doen…namelijk met familie. Deze vervangt de Kids Ride en is de ideale rit voor de hele familie van jong tot oud.

Inschrijven maar!

Wil jij dit jaar mee doen met DELTA Ride for the Roses? Ga naar de website en draag bij op wat voor manier dan ook. Wij zijn trots op onze bijdrage aan dit prachtige evenement en hopen nog op een lange samenwerking.

Ook interessant

Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Oplevering Cradle Crops
2 min leestijd

Oplevering Cradle Crops

Case: Olifantengras is het gewas van de toekomst... voor dit gewas wat je 1 keer plant en dan 20 keer kan oogsten mochten wij een nieuwe website maken.

Lees meer
Bekijk alle berichten