Case

Oplevering Website – Maas Afbouw

2 min leestijd

Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case informatie

Klant
Maas Afbouw
Oplevering
December 2023
Type
Website

Nieuwe wensen, nieuwe website

Maas Afbouw is een bekende afbouwaannemer in de regio, daarom hebben ze al veel mooie projecten mogen voorzien. Hoogstwaarschijnlijk heb je zonder het te weten al wel eens tegen het resultaat van de werkzaamheden aan mogen kijken. Ondanks dat er voldoende werk komt vanuit aannemers voor Maas Afbouw heeft het bedrijf toch nieuwe plannen.

Al snel bleek dat voor deze nieuwe plannen de huidige website niet meer toereikend was. De conclusie? Tijd voor een nieuwe site.

Inspireren over de mogelijkheden van afbouw

Maas Afbouw werkt veel samen met aannemers, hierbij spreken ze niet tot weinig met de eindklant. Hierdoor worden er soms belangrijke kansen of mogelijkheden over het hoofd gezien. Daarom wil Maas Afbouw eerder in het proces aanwezig zijn zodat ze een adviserende rol kunnen innemen.

De mogelijkheden die het bedrijf aanbiedt moeten ook op de nieuwe site aan bod komen en deze moeten vooral ook vindbaar zijn voor nieuwe klanten.

Overzicht, inspiratie en overtuiging

Wij zijn aan de slag gegaan met een nieuwe website voor Maas Afbouw, gebaseerd op de bestaande huisstijl. Het doel van de website? Overzicht bieden, inspireren en overtuigen van de kennis en kunde van Maas Afbouw. Dit alles gegoten in strak ontwerp… want: Een strak ontwerp past bij de strakke afwerking van Maas Afbouw.

Op de website is op iedere pagina plek voor de USP’s van Maas Afbouw om het onderscheidend vermogen te benadrukken.

Voor inspiratie is voldoende plek voor foto’s gereserveerd, dit doen we vooral door het laten zien van werkelijk opgeleverde projecten.

Prettig samenwerken

Altijd fijn als je ideeën goed overkomen bij de klant. Dit was dan ook zeker het geval bij Erwin en het ontwerp sloeg aan. Zo konden we met een snelle doorlooptijd aan de website werken.

Website nog in ‘aanbouw’

De website is af.. maar toch nog niet helemaal? Samen met Maas Afbouw werken we ook aan de marketing om de website te versterken. Zo worden er nog nieuwe pagina’s toegevoegd om de vindbaarheid te verbeteren en meer duiding te geven over de mogelijkheden.

Ook voor social media slaan we de handen ineen, zo kunnen we ook inspireren op kanalen buitenom de website. Zo zetten we de samenwerking nog even voort!

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Oplevering Cradle Crops
2 min leestijd

Oplevering Cradle Crops

Case: Olifantengras is het gewas van de toekomst... voor dit gewas wat je 1 keer plant en dan 20 keer kan oogsten mochten wij een nieuwe website maken.

Lees meer
Bekijk alle berichten