Maak kennis met Claire Bruggeman

2 februari 20214 minuten leestijd

Vanaf het allereerste moment is Claire Bruggeman (60) betrokken bij de werkzaamheden die haar zoon Sander uitvoert met Nederdesign. Sinds 2009 is ze zelf ook in dienst gekomen bij Nederdesign en werkt ze met veel plezier en passie voor het bedrijf.

‘Van jongs af aan heeft Sander al interesse gehad in internet en websites’, begint Claire. ‘Toen hij jaren later begon met het bouwen van websites hebben mijn man en ik samen met hem een kamer ingericht als kantoor. Hij kreeg steeds meer klanten, dus besloot een pand te gaan huren. Vanaf toen kwam er nóg meer werk. Op dat moment had ik zelf nog een fulltimebaan bij een ander bedrijf, maar in augustus 2009 heb ik de keuze gemaakt om daar te stoppen. Ik ging toen vier ochtenden per week bij Nederdesign werken en had de mooie uitdaging om heel de administratie op te starten en in te richten.

Het geeft voldoening

Na enige tijd was deze administratie natuurlijk helemaal ingericht. Nu is het een kwestie van bijhouden. Van boekingen doen en kijken of alles wordt betaald. Wat ik het leukste vind aan mijn baan, is om te zien dat alles klopt. Dat alle cijfers kloppen. Dat documenten kloppen en overzichtelijk zijn. Dat heel de administratie én het archief op orde is. En dat je alles makkelijk terugvindt, je moet iets zó kunnen pakken als je het nodig hebt. Dat organisatorische aspect van mijn baan geeft mij veel voldoening.

Scherp en gefocust in een schoon kantoor

Naast de administratie houd ik ook het kantoor fris en netjes. Ik vind dat belangrijk voor de sfeer én voor de mensen die op kantoor werken. Naar mijn idee blijf je scherper en meer gefocust als je werkt in een schoon kantoor. En het is gewoon prettiger om in een schone ruime te zijn. Dat bevordert de sfeer op kantoor! Qua inrichting en aankleding hebben we er met zijn allen iets moois en gezelligs van gemaakt. Ben je wel eens in het Nederdesign kantoor geweest? Ik vind het er heel sfeervol!

Continue groei

Vanaf het eerste moment dat ik begon met werken bij Nederdesign maakte ik de groei mee van het bedrijf. En die maak ik nog steeds mee… Meer werk, meer klanten en grotere klanten. Die groei betekent ook het in dienst nemen van meer personeel. Zo is Wendy onlangs het team komen versterken. Als het zo door blijft gaan, denk ik dat we binnen een paar jaar nog wel een paar nieuwe collega’s mogen verwelkomen!

Persoonlijk en klantgericht

Ik zit echt op mijn plek bij Nederdesign. Sander en ik kunnen werk en privé goed gescheiden houden én ik vind het gewoon een mooi bedrijf. Heel persoonlijk en klantgericht. De websites zijn echt maatwerk en helemaal gepersonaliseerd naar de wensen van de klant. En tijd voor een kopje koffie of een persoonlijk gesprek is er altijd. Want de klant staat voorop bij Nederdesign. Pensioen? Daar moet ik voorlopig echt nog niet aan denken. Ik vind mijn werk bij Nederdesign veel te leuk!’

Kennismaken met Claire?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant:

Maak je contentkalender met het Help - Hub - Hero model
14 september 20214 minuten leestijd

Maak je contentkalender met het Help - Hub - Hero model

Het hele jaar door waardevolle en aantrekkelijke content delen? Moeite met het opstellen van een contentkalender? Maak gebruik van het Help - Hub - Hero model en creëer knallende content die zorgt voor bereik en betrokkenheid met je bedrijf!

Lees meer
15 jaar Nederdesign!
1 juli 20217 minuten leestijd

15 jaar Nederdesign!

Op 1 juli 2006 reed Sander op zijn brommer naar de Kamer van Koophandel. Een klein uur later was Nederdesign geregistreerd. Vandaag vijftien jaar later blikt hij terug en kijkt hij vooruit!

Lees meer
Nieuwe collega: Rob van den Berge!
17 maart 20213 minuten leestijd

Nieuwe collega: Rob van den Berge!

Uitbreiding in team Nederdesign! Vanaf maart 2021 is Rob van den Berge (39) het gemotiveerde team van Nederdesign komen versterken als back-end developer. Wat zijn werk inhoudt en waarom hij zo enthousiast is? Dat vertelt hij je zelf!

Lees meer