Bij Nederdesign geloven wij er in dat het hebben van een website geen doel op zich is. Wij zien een website als een middel om een bedrijf te laten groeien! De internet profs van Nederdesign helpen je graag bij het realiseren van jouw online doelstellingen!

Hoe werken wij

In zes stappen een succesvolle website lanceren? De internet profs van Nederdesign hebben meer dan 14 jaar ervaring met het opzetten van succesvolle internetprojecten. We nemen je bij de hand, stellen kritische vragen en komen met goede oplossingen. Wij hebben een duidelijke werkwijze in het realiseren van succesvolle websites. Onze ervaring in meer dan 600 projecten heeft ons geleerd dat wij jouw online project in zes stappen moeten aanvliegen:

 1. Conversiedoelen website
  Je investeert in een website en wilt daarbij succes bereiken en rendement zien. Jouw website krijgt bezoekers. Wanneer deze bezoekers contact met je opnemen, een offerte aanvragen of een whitepaper downloaden, spreken we van een conversie. De eerste stap op weg naar een succesvolle website is het formuleren van de conversiedoelen.
 2. Projectplan website
  Hierin verzamelen we alle benodigde gegevens om de website te maken. We maken een stamboom van de website met de pagina's en de navigatiestructuur van de website. De doelen van de website komen terug in het projectplan. Ook gaan we de aan de slag met de content van de website. Welke teksten moeten geschreven worden? Welke foto's hebben we nodig? Is er een huisstijl die we kunnen gebruiken?
 3. Ontwerp
  In de derde stap worden de eerste concrete resultaten zichtbaar. Aan de hand van het projectplan wordt de website vormgegeven. Een opvallende landingspagina, duidelijke redactionele vervolgpagina's en natuurlijk pakkende foto's. Dit alles volledig op maat ontworpen en passend binnen de huisstijl van jouw bedrijf. Het ontwerp wordt op papier gepresenteerd. Zo zien wij jouw reactie op het ontwerp. Jouw gezichtsuitdrukking zegt duizend keer meer dan een e-mail met “het ziet er goed uit”.
 4. Prototype
  Het ontwerp wordt omgezet in een prototype van jouw website. Je bekijkt het prototype via een preview-URL op jouw telefoon, tablet en pc. Na het zien van het prototype, krijg je een goed beeld van de uiteindelijke website. Het prototype is de ideale leidraad voor het schrijven van teksten en het aanleveren van foto’s.
 5. Bouw
  De website wordt nu daadwerkelijk gebouwd en gereed gemaakt om online te gaan. Alle functionaliteiten worden toegevoegd aan de website. De teksten worden gepubliceerd, de foto's worden geplaatst en de flow van de website wordt uitgebreid getest.
 6. Oplevering
  Wanneer de website gebouwd, getest en gevuld is, gaan we de live-gang voorbereiden. Oude URL's worden overgenomen, zodat de bestaande ranking bij Google niet verloren gaat. Bij iedere lancering van een nieuwe website hebben wij een uitgebreide checklist die nagelopen wordt. Zo weten we zeker dat we geen enkel detail vergeten en jouw website probleemloos online gaat. Daarna proosten we op de samenwerking!

Bekijk onze andere diensten

Webshops

Gebruikersvriendelijke webshops met een duidelijke productstrategie en bestelproces.

Lees meer

Online marketing

Maandelijks online stappen zetten om nog meer rendement uit jouw website of webshop te halen.

Lees meer

Webapplicaties

Procesapplicaties die jouw bedrijf helpen om processen te versimpelen en te vereenvoudigen.

Lees meer

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Doens Food
Van Opdorp Transportgroep
De Statie
Het Blije Kratje
ABC Zonnepanelen
Wooncoach
De Schrijver
Salon Rosita

#538 Salon Rosita

Een bezoek aan Salon Rosita? Dat is altijd een goed idee! Je kunt er terecht voor heerlijke schoonheidsbehandelingen of voor een nieuwe coupe. Nederdesign mocht voor deze salon aan de slag met een leuke opdracht…

Lees meer
Petribi

#605 Petribi

Nederdesign heeft voor Petribi een nieuwe website gebouwd én is aan de slag gegaan met de online marketing voor het bedrijf. Een ontzettend leuke en enthousiaste klant, waarmee de Internet Profs van Nederdesign een goede strategie hebben uitgedacht.

Lees meer
Veiligheidsregio Zeeland

#549 Veiligheidsregio Zeeland

Het brandweerkorps van Sas van Gent slaat groot alarm. Op zoek naar tien nieuwe vrijwilligers in tien jaar. Hoe wordt dat probleem opgelost? De uitdaging werd bij Nederdesign neergelegd.

Lees meer