Procesgestuurde webapplicaties helpen je om tijd te besparen, administratieve handelingen weg te nemen en meer tijd vrij te maken voor jouw klanten!

Hoe werken wij

Voor het bouwen van webapplicaties hanteren wij de SCRUM methode. We beginnen met het bepalen van alle gewenste functionaliteiten en gaan deze sorteren op prioriteit, afhankelijkheid en waarde. Op die manier komen we heel snel tot een goed functionerende webapplicatie die direct geïmplementeerd kan worden binnen jouw bedrijf.

  1. Backlog vullen
    Tijdens het kick-off gesprek inventariseren we alle gewenste functionaliteiten. We noemen dit user stories. Deze ordenen we aan de hand van twee eigenschappen. Dit zijn bedrijfswaarde en afhankelijkheid. User stories met de hoogste bedrijfswaarde worden als eerste gebouwd. Wanneer ze afhankelijk zijn van een andere user story, gaan we die natuurlijk eerst ontwikkelen.
  2. Projectplan
    We stellen een projectplan op. Hierin staat jouw visie op een heldere manier verwoord. Iedere user story koppelen we aan deze visie. Dit geeft ons de ideale ruggensteun voor het bouwen van de user stories. We stellen een projectplanning op. Hierin worden de user stories globaal ingepland. Dit is een strategische planning, waarbij altijd ruimte is voor nieuwe inzichten en veranderingen in de markt.
  3. Tweewekelijkse sprint
    Iedere twee weken ontvang je een nieuwe versie van de webapplicatie. In de nieuwste versie zijn verbeterpunten ten opzichte van de vorige versie opgenomen. Ook hebben we weer een nieuwe set user stories ontwikkeld van de backlog. Een continu proces dat zich iedere twee weken herhaalt.

Bekijk onze andere diensten

Websites

Websites die scoren, die jouw bedrijf online laten groeien. Websites met concrete doelen.

Lees meer

Webshops

Gebruikersvriendelijke webshops met een duidelijke productstrategie en bestelproces.

Lees meer

Online marketing

Maandelijks online stappen zetten om nog meer rendement uit jouw website of webshop te halen.

Lees meer

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Poppe Installatietechniek
Mammoet
Healthcenter Bodyline
Gemeente Terneuzen
Schoonmaakbedrijf Risseeuw
Zorgsaam
SieTec
Digiportal Gebouwbeheer

#483 Digiportal Gebouwbeheer

Een innovatieve webapplicatie die honderden papieren logboeken in één klap overbodig maken. De onderhoudsmedewerkers registreren hun inspecties vanaf hun tablet!

Lees meer
Ticket or Leave it

#192 Ticket or Leave it

Veilig en vertrouwd je toegangskaarten kopen of verkopen, op de website of aan de deur. Dat kan met het systeem Ticket or Leave It van Nederdesign!

Lees meer
PV InBalanZ

#570 PV InBalanZ

PV InBalanz, bij velen in Zeeuws-Vlaanderen een bekende naam én website. Het is namelijk de website van de ZorgSaam personeelsvereniging. Alle leden van de personeelsvereniging kunnen zich via deze website aanmelden voor allerlei leuke activiteiten!

Lees meer