Procesgestuurde webapplicaties helpen je om tijd te besparen, administratieve handelingen weg te nemen en meer tijd vrij te maken voor jouw klanten!

Hoe werken wij

Voor het bouwen van webapplicaties hanteren wij de SCRUM methode. We beginnen met het bepalen van alle gewenste functionaliteiten en gaan deze sorteren op prioriteit, afhankelijkheid en waarde. Op die manier komen we heel snel tot een goed functionerende webapplicatie die direct geïmplementeerd kan worden binnen jouw bedrijf.

  1. Backlog vullen
    Tijdens het kick-off gesprek inventariseren we alle gewenste functionaliteiten. We noemen dit user stories. Deze ordenen we aan de hand van twee eigenschappen. Dit zijn bedrijfswaarde en afhankelijkheid. User stories met de hoogste bedrijfswaarde worden als eerste gebouwd. Wanneer ze afhankelijk zijn van een andere user story, gaan we die natuurlijk eerst ontwikkelen.
  2. Projectplan
    We stellen een projectplan op. Hierin staat jouw visie op een heldere manier verwoord. Iedere user story koppelen we aan deze visie. Dit geeft ons de ideale ruggensteun voor het bouwen van de user stories. We stellen een projectplanning op. Hierin worden de user stories globaal ingepland. Dit is een strategische planning, waarbij altijd ruimte is voor nieuwe inzichten en veranderingen in de markt.
  3. Tweewekelijkse sprint
    Iedere twee weken ontvang je een nieuwe versie van de webapplicatie. In de nieuwste versie zijn verbeterpunten ten opzichte van de vorige versie opgenomen. Ook hebben we weer een nieuwe set user stories ontwikkeld van de backlog. Een continu proces dat zich iedere twee weken herhaalt.

Bekijk onze andere diensten

Websites

Websites die scoren, die jouw bedrijf online laten groeien. Websites met concrete doelen.

Lees meer

Webshops

Gebruikersvriendelijke webshops met een duidelijke productstrategie en bestelproces.

Lees meer

Online marketing

Maandelijks online stappen zetten om nog meer rendement uit jouw website of webshop te halen.

Lees meer

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Poppe Installatietechniek
SieTec
Schoonmaakbedrijf Risseeuw
Zorgsaam
Mammoet
Recht door Zee
Healthcenter Bodyline
Schoonmaakbedrijf Risseeuw

#551 Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Je ramen laten zemen, dakgoten laten legen of rolluiken laten reinigen? Het is een kleine greep uit de diensten waarvoor je bij Schoonmaakbedrijf Risseeuw terecht kunt. Omdat het bedrijf hard groeit, was er behoefte aan een overzichtelijk dashboard.

Lees meer
Healthcenter Bodyline

#550 Healthcenter Bodyline

Naast het reguliere sportaanbod, biedt Healthcenter Bodyline ook uitdagende evenementen aan. Het aanmeldproces verloopt via een webapp. Onze kennis is gebruikt om, samen met de ervaring van Bodyline, een gebruiksvriendelijk platform te ontwikkelen.

Lees meer
Design Your Lifestyle

#586 Design Your Lifestyle

Katrien van Design Your Lifestyle helpt anderen met het opbouwen van een stabiel inkomen én een goede gezondheid. Dit onder andere door middel van coaching. Nederdesign heeft voor Design Your Lifestyle de website en het Intranet mogen bouwen.

Lees meer