Interview

Klant aan het woord – Zeeland Boten

3 min leestijd

Inmiddels hebben Daan en Stefan al vier websites laten bouwen door Nederdesign, zo ook die van Zeeland Boten. Deze samenwerking bleek een schot in de roos. Daan: ‘Je kunt altijd bij Nederdesign terecht, ze denken met je mee en alles wordt snel opgepakt.’

Klant aan het woord – Zeeland Boten

‘Toen we op zoek waren naar een nieuwe webdesigner, zijn we online gaan zoeken. Al snel kwamen we terecht bij Nederdesign. Wat we zagen sprak ons aan én we vinden het fijn om samen te werken met een bedrijf uit de buurt. Vanaf het eerste moment bevalt de samenwerking ons heel goed.

Adviseren vanuit eigen expertise

Ze maken altijd tijd voor ons als we vragen hebben én ze denken met ons mee. Als wij iets willen, dan zeggen ze niet gelijk dat dat goed is. Nee, ze kijken mee naar wat hen het beste lijkt en stellen dat voor. Uiteraard zorgen ze ervoor dat het naar onze zin wordt aangepast, maar dan wel met het optimale profijt met betrekking tot zoekwoorden enzovoort. Ze geven er hun eigen invulling aan en adviseren vanuit hun eigen expertise.

Mooie, strakke en klantvriendelijke uitstraling

Voordat we aan de slag gingen met een nieuwe website voor Zeeland Boten, hadden we al een website. Eigenlijk wilden we voor onze nieuwe website hetzelfde, maar dan geoptimaliseerd. Zo duurde het bij de vorige website bij wijze van spreke drie minuten voordat een foto geladen was. Mensen haakten snel af. Nu is alles direct na de klik zichtbaar. Naast dat de website volledig geoptimaliseerd is, heeft het een mooie, strakke en klantvriendelijke uitstraling. Dat laatste vinden we heel belangrijk. Dat mensen nieuwsgierig raken naar ons bedrijf of product en vervolgens makkelijk contact kunnen opnemen. Dit is waar je het uiteindelijk voor doet en dit gaat heel gemakkelijk, óók via mobiel.

Gestructureerd en op elkaar ingespeeld

Bij Nederdesign heb ik het gevoel dat iedereen daar goed op zijn plek en goed op elkaar ingespeeld is. Ik ervaar de werkwijze vooral als gestructureerd. Ze werken netjes en georganiseerd, zo krijgen we iedere week een update van hoe het ervoor staat met alle vier onze websites. Ook zorgen ze ervoor dat we zelf actief blijven. Ze vragen regelmatig om input of extra informatie, bijvoorbeeld wanneer ze bezig zijn met het schrijven van nieuwe teksten. Ze ontzorgen ons in het hele pakket, maar natuurlijk moeten we zelf informatie aanleveren. We kunnen niet van hen verwachten dat ze alles over boten weten!

Fijne samenwerkingspartner

Ik ervaar Nederdesign als een fijne partij om mee samen te werken. Je krijgt niet voor ieder telefoongesprekje een factuur, dat vind ik heel klantvriendelijk. Zodra onze websites volledig geoptimaliseerd zijn, gaan we aan de slag met online marketing. We blijven in de toekomst gewoon fijn samenwerken!’

Ook interessant

Klant aan het woord – Maas Afbouw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Maas Afbouw

Interview: De website van Maas Afbouw was inmiddels bijna 15 jaar oud, je kunt dus wel zeggen dat hij ruim over de houdbaarheidsdatum was. Het bedrijf werkt graag op relatiebasis, daarom schakelden ze Nederdesign in voor hun nieuwe website.

Lees meer
Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert
2 min leestijd

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert

Interview: Nieuw talent de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Daar gaat het om. Zowel voor klanten, maar ook in ons team! Daarom hebben we tijdelijk een nieuwe aanwinst in ons team in de vorm van Justin van Zundert (20).

Lees meer
Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Interview: Na enkele jaren geleden een webapp te hebben laten bouwen door Nederdesign, was het nu tijd voor een nieuwe website voor Schoonmaakbedrijf Risseeuw. Een vanzelfsprekende samenwerking als je het eigenaar Jannick Risseeuw vraagt!

Lees meer
Bekijk alle berichten