Interview

Klant aan het woord – Advies van PA

4 min leestijd

Verduurzamen. Het is vaak een grote investering, dus waar begin je? Welke energiebesparende maatregelen neem je én bij welke aanbieder? Patrick Anema voorziet je via zijn nieuwe, door Nederdesign gebouwde, website van een goed onderbouwd advies en helpt je een keuze te maken.

Klant aan het woord – Advies van PA

Investeren in lokale economie

‘De samenwerking met Nederdesign is niet iets van de laatste maanden. In 2004 heeft Sander de website gebouwd voor het bedrijf waar mijn vrouw in participeerde. Zij was enthousiast over de samenwerking, dus toen ik in 2013 voor mijn werkgever een digitaal portaal mocht laten bouwen dacht ik direct aan Nederdesign. Je kunt goede afspraken met Sander maken en hij komt ze na. Ook voor mijn bedrijf Advies van PA dacht ik al vlug aan Nederdesign voor het bouwen van mijn website. Heel eerlijk: ik heb ook gekeken naar andere bedrijven. Die waren iets goedkoper, maar bevonden zich ook een stuk verder weg. Ik vind het belangrijk om te investeren in de lokale economie én ik vind het prettig om even binnen te kunnen stappen als er iets besproken moet worden.

Spiegel voorhouden

Ik had zelf al bepaalde gedachten over mijn website. Deze had ik uitgewerkt in een schets en naar aanleiding daarvan heeft het team van Nederdesign met me meegedacht. Dat vond ik ontzettend fijn, er werd me echt een spiegel voorgehouden! Je bent al snel geneigd om iets te vinden, maar samen kom je toch tot een betere conclusie. Zo ging ik zelf al snel de diepte in qua tekst, maar vanuit Nederdesign gaven ze aan dat ik beter algemener kon beginnen. Ook kwamen ze met het idee om de klant uit te leggen welke stappen er ondernomen worden nadat ze een opdracht hebben geplaatst. Hier had ik zelf niet over nagedacht, maar op deze manier geef je de klant een veel beter beeld van wat ze kunnen verwachten.  

Mooie wisselwerking

Het doel van mijn website is het binnenhalen en binden van klanten. Hier laat Nederdesign hun marketingmix op los. Er zit een compleet plan achter en daar heb ik hen veel vrijheid in gegeven. Ze zijn hier heel proactief in, Davina geeft één keer per maand concreet aan wat ze gaat oppakken, maar ook wat ze van mij verwacht. Het is een mooie wisselwerking. Toen bleek dat de bezoekersaantallen van mijn website wat tegenvielen, maar kwamen ze meteen met een oplossing.

Structuur nastreven

Het eindresultaat van mijn website mag er echt zijn. Het is geworden zoals ik in gedachten had, maar met de nodige goede toevoegingen en verbeteringen. Het is een duidelijke website zonder te veel poespas. Bij Nederdesign streven ze zoveel mogelijk naar een gestructureerde werkwijze. Ik noem het bewust ‘nastreven’, want als er iets acuut tussendoor komt, dan is daar ruimte voor. Aan de ene kant weet je dat ze zelf met ideeën komen en een terugkoppeling geven, maar aan de andere kant zijn ze ook altijd bereikbaar. Een prettige werkwijze!’

Ook interessant

Klant aan het woord – Maas Afbouw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Maas Afbouw

Interview: De website van Maas Afbouw was inmiddels bijna 15 jaar oud, je kunt dus wel zeggen dat hij ruim over de houdbaarheidsdatum was. Het bedrijf werkt graag op relatiebasis, daarom schakelden ze Nederdesign in voor hun nieuwe website.

Lees meer
Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert
2 min leestijd

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert

Interview: Nieuw talent de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Daar gaat het om. Zowel voor klanten, maar ook in ons team! Daarom hebben we tijdelijk een nieuwe aanwinst in ons team in de vorm van Justin van Zundert (20).

Lees meer
Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Interview: Na enkele jaren geleden een webapp te hebben laten bouwen door Nederdesign, was het nu tijd voor een nieuwe website voor Schoonmaakbedrijf Risseeuw. Een vanzelfsprekende samenwerking als je het eigenaar Jannick Risseeuw vraagt!

Lees meer
Bekijk alle berichten