Interview

Kennismaken met Davina - online marketeer bij Nederdesign

4 min leestijd

Na mijn studie commerciële economie aan de Hogeschool Zeeland heb ik de afgelopen 3 jaar bij smulderstextiel.nl gewerkt. Online marketing, social marketing en Google Ads kwamen aan bod. Het was een plezierige periode om voor zo’n grote speler een bijdrage te kunnen leveren.

Kennismaken met Davina - online marketeer bij Nederdesign

Aan de andere kant van de tafel

Waar ik voorheen met een bureau samenwerkte en dus de klant was, werk ik nu bij Nederdesign zelf voor meerdere klanten. Juist deze afwisseling trekt me aan en zie ik als een uitdaging. De komende periode zullen we tijd investeren om de verschillende opdrachtgevers binnen de uiteenlopende branches te leren kennen. Leuk!

Waarde toevoegen met online marketing

Nederdesign kende ik nog niet, maar door de vacature verdiepte ik me uitgebreid in het bedrijf. Op de website mét een mooie video zag ik al snel dat het een moderne organisatie is. Dat blijkt wel hoe Nederdesign de ambitie heeft om te groeien. Hoe kunnen ze relevant zijn én dat blijven. Dat vind ik mooi! Ik had meteen een klik met Sander en Wendy. Ik had ook direct het gevoel dat ik een toegevoegde waarde zou zijn binnen Nederdesign.

Ik ben natuurlijk nog maar net gestart, maar het is mijn taak om Nederdesign te leiden op het gebied van online marketing. We willen onze naamsbekendheid vergoten, ook buiten Zeeuws-Vlaanderen. Daar kan ik een belangrijke rol in spelen. Van Wendy ga ik ook deels Google Ads voor klanten en Facebook overnemen. Aangezien ik daar veel ervaring in heb, kunnen we daar als bedrijf in groeien. In de toekomst zou ik graag direct contact met de klanten willen hebben én hier de lead in nemen. Veel zin in!

Een bedrijf laten groeien vanuit data

Vanuit mijn opleiding en vorige werk heb ik uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in het analyseren van data (Analytics, Power BI). Ik vind het leuk om vanuit data te bekijken hoe je een bedrijf kunt laten groeien.

Bij mijn vorige werkgever kreeg ik de kans om met hogere marketingbudgetten te werken. Ik besef me dat dit niet bij alle klanten mogelijk is. Juist dat vind ik een uitdaging. Hoe kunnen we toch de doelstellingen voor de klant halen zonder het verhogen van het budget. Hoe krijgen we meer traffic naar de website? Ik heb al veel met Google samengewerkt en die ervaring komt goed van pas.

Van Vlissingen naar Hulst … en Sas van Gent

Bij Nederdesign heb je echt een teamgevoel. Er wordt energie gestopt om connectie te houden. Dat stel ik op prijs! Ik ben in Vlissingen geboren en heb er ook gestudeerd. Nu woon ik in Hulst, omdat mijn vriend daar vandaan komt. Ik vind het er zo leuk, dus ga er niet meer weg. Nu ik bij Nederdesign in Sas van Gent werk, is het des te leuker dat er veel klanten uit deze regio komen. Het is mooi om bij te mogen dragen aan de zichtbaarheid van deze bedrijven.’

Kennismaken?

Benieuwd naar Davina? Spring eens binnen in ons kantoor of maak een afspraak met haar. Davina is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Dat kan door te mailen naar davina@nederdesign.nl of door te bellen naar 0115-691985. De koffie staat klaar!

Ook interessant

Klant aan het woord – Maas Afbouw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Maas Afbouw

Interview: De website van Maas Afbouw was inmiddels bijna 15 jaar oud, je kunt dus wel zeggen dat hij ruim over de houdbaarheidsdatum was. Het bedrijf werkt graag op relatiebasis, daarom schakelden ze Nederdesign in voor hun nieuwe website.

Lees meer
Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert
2 min leestijd

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert

Interview: Nieuw talent de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Daar gaat het om. Zowel voor klanten, maar ook in ons team! Daarom hebben we tijdelijk een nieuwe aanwinst in ons team in de vorm van Justin van Zundert (20).

Lees meer
Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Interview: Na enkele jaren geleden een webapp te hebben laten bouwen door Nederdesign, was het nu tijd voor een nieuwe website voor Schoonmaakbedrijf Risseeuw. Een vanzelfsprekende samenwerking als je het eigenaar Jannick Risseeuw vraagt!

Lees meer
Bekijk alle berichten