InterviewNieuwe collega: Rob van den Berge!

3 min leestijd
Rob van den Berge

Uitbreiding in team Nederdesign! Vanaf maart 2021 is Rob van den Berge (39) het gemotiveerde team van Nederdesign komen versterken als back-end developer. Wat zijn werk inhoudt en waarom hij zo enthousiast is? Dat vertelt hij je zelf!

Nieuwe collega: Rob van den Berge!

‘Werken met computers, daar ligt echt mijn passie. Van jongs af aan heb ik hier interesse in gehad én voor geleerd. Na een aantal jaren iets anders gedaan te hebben, wilde ik graag weer gaan werken in de digitale wereld. Ik ben een opleiding gaan volgen in web development. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd wat er allemaal komt kijken bij de ontwikkeling van een website, hoe je werkt met databases én natuurlijk de kneepjes van het programmeren. Dat ging goed en ik vond het heel leuk, dus het werd tijd om wat praktijkervaring op te gaan doen. Toen de vacature voor back-end developer bij Nederdesign naar voren kwam op een vacaturebank, werd ik gelijk enthousiast. Maar nóg enthousiaster werd ik toen ik op de website aan het rondkijken was. Een website geeft naar mijn idee een goed beeld van hoe een bedrijf is. En dat wat ik zag sprak me ontzettend aan.’

Een vliegende start

‘Sander en ik hebben een paar leuke gesprekken gehad. Wat volgde was een baan bij Nederdesign! Ik ben werkzaam als back-end developer, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de achterkant, de back-end, van websites. Ik heb echt een vliegende start bij Nederdesign, ik word op een positieve manier in het diepe gegooid. En daar hou ik van! Om zelf mijn weg te leren vinden en niet te veel aan de hand te worden gehouden. Ik krijg de vrijheid en verantwoordelijkheid om dingen zelf uit te voeren. Het is fijn om dat vertrouwen te krijgen en om te zien dat dit werkt. Zo ben ik in mijn eerste week al bezig geweest om het beveiligde gedeelte van een bedrijfssite op te bouwen en heb ik me beziggehouden met diverse kleinere werkzaamheden zoals het bouwen van een offerteformulier voor een webapplicatie.

Gevarieerde werkzaamheden

‘Omdat Nederdesign een klein bedrijf is, krijg je een heleboel verschillende dingen mee. We werken voor veel opdrachtgevers en iedere dag komt er wel iets nieuws voorbij. Omdat ik meer op de achtergrond werk, zullen klanten in eerste instantie niet direct contact met mij hebben. Maar er zullen zich zeker situaties voordoen waarin ze mij contacteren over een aanpassing die gedaan moet worden op hun website. Dan zijn de lijntjes kort en kan ik er snel op inspringen. Dat klantcontact vind ik ook heel leuk en waardevol. Je doet het tenslotte voor de klant!’

Muzikaal en sportief

Rob is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden in het Nederdesign kantoor in Sas van Gent. En in zijn vrije tijd? ‘Dan speel ik heel graag gitaar. Dat heb ik jarenlang in verschillende bands gedaan en vind ik nog steeds een leuke hobby. En sinds corona op kwam zetten heb ik er nog een hobby bij: hardlopen. Heerlijk vind ik dat. Verder heb ik twee tieners thuis waar ik mijn vrije tijd uiteraard graag aan spendeer!’

Benieuwd naar Rob? Spring eens binnen in ons kantoor of maak een afspraak met hem. Dat kan door te mailen naar rob@nederdesign.nl of door te bellen naar 0115-691985. De koffie staat klaar!

Rob van den Berge
Rob van den BergeBack-end developer

Met het bouwen van de functionaliteiten van de website ondersteun ik ondernemers en bouwen wij samen een website die past bij hun doelen.

Kennismaken met Rob?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Klant aan het woord - Zeeuwse Gronden
3 min leestijd

Klant aan het woord - Zeeuwse Gronden

Interview:Ter gelegenheid van hun nieuwe kantoor organiseerde Zeeuwse Gronden een bourgondisch diner voor de binnenstad van Terneuzen. Een feestelijk moment! Voor de kaartverkoop en toegangsregistratie contacteerde Hanna Laport van Zeeuwse Gronden Nederdesign.

Lees meer
Klant aan het woord – VeryBest
4 min leestijd

Klant aan het woord – VeryBest

Interview:Met restjes mooie gerechten koken om zo voedselverspilling tegen te gaan. Dat is waar Stephanie Verhoek van VeryBest haar passie ligt. Maar hoe kom je tot deze recepten? Vul de ingrediënten in op haar website en er komt direct een recept uit!

Lees meer
Klant aan het woord – Zeeland Boten
3 min leestijd

Klant aan het woord – Zeeland Boten

Interview:Inmiddels hebben Daan en Stefan al vier websites laten bouwen door Nederdesign, zo ook die van Zeeland Boten. Deze samenwerking bleek een schot in de roos!

Lees meer
Bekijk alle berichten