Case

Oplevering – Bottles Next Door

2 min leestijd

Bottles Next Door is een gezellige wijn bar in Sas van Gent, hier kun je genieten van een gezellige avond met een gezellig hapje en natuurlijk…. een goed glas wijn. Bottles Next Door bevind zich in de Gentsestraat in Sas van Gent, in het verlengde van onze Zuidstraat. Ook niet zo raar dus dat ze voor een nieuwe website bij ons aanklopten.

Oplevering – Bottles Next Door

Case informatie

Klant
Bottles Next Door
Oplevering
September 2023
Type
Website

Functionele maar sfeervolle website

Voor de wijn bar moest er een nieuwe website komen. De oude eigenaar had al een bestaande website maar deze paste niet meer bij de wensen van het vernieuwde Bottles Next Door, dus tijd voor iets nieuws.

Het idee was simpel een website die functie en sfeer combineert. Enerzijds uitnodigend om te komen kijken in de wijn bar door het foto’s en het menu te presenteren. Anderzijds functioneel, zoals openingstijden en evenementen.

Design op basis van de sfeer

Voor het ontwerp van de website heeft onze front-end developer Lorenzo gekeken naar de inrichting van de bar en de kleuren van het logo. De donkere kleuren heeft hij aangevuld met design elementen in de vorm van wijnbladeren. Zo wordt de website een verlengstuk van de fysieke locatie.

De klant was hierdoor gelijk akkoord met het ontwerp.

Stijlvolle website voor een stijlvolle bar

Door de drukte in de wijn bar duurde de livegang van de website wat langer. Maar nu is er een stijlvolle en vlotte website gerealiseerd die past bij de bar zelf. Zo kan Bottles Next Door zich ook online presenteren. Wanneer kom jij een wijntje drinken, grote kans dat je ons daar ook ziet!

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten