Case

Oplevering – Bottles Next Door

2 min leestijd

Bottles Next Door is een gezellige wijn bar in Sas van Gent, hier kun je genieten van een gezellige avond met een gezellig hapje en natuurlijk…. een goed glas wijn. Bottles Next Door bevind zich in de Gentsestraat in Sas van Gent, in het verlengde van onze Zuidstraat. Ook niet zo raar dus dat ze voor een nieuwe website bij ons aanklopten.

Oplevering – Bottles Next Door

Case informatie

Klant
Bottles Next Door
Oplevering
September 2023
Type
Website

Functionele maar sfeervolle website

Voor de wijn bar moest er een nieuwe website komen. De oude eigenaar had al een bestaande website maar deze paste niet meer bij de wensen van het vernieuwde Bottles Next Door, dus tijd voor iets nieuws.

Het idee was simpel een website die functie en sfeer combineert. Enerzijds uitnodigend om te komen kijken in de wijn bar door het foto’s en het menu te presenteren. Anderzijds functioneel, zoals openingstijden en evenementen.

Design op basis van de sfeer

Voor het ontwerp van de website heeft onze front-end developer Lorenzo gekeken naar de inrichting van de bar en de kleuren van het logo. De donkere kleuren heeft hij aangevuld met design elementen in de vorm van wijnbladeren. Zo wordt de website een verlengstuk van de fysieke locatie.

De klant was hierdoor gelijk akkoord met het ontwerp.

Stijlvolle website voor een stijlvolle bar

Door de drukte in de wijn bar duurde de livegang van de website wat langer. Maar nu is er een stijlvolle en vlotte website gerealiseerd die past bij de bar zelf. Zo kan Bottles Next Door zich ook online presenteren. Wanneer kom jij een wijntje drinken, grote kans dat je ons daar ook ziet!

Ook interessant

Oplevering Cradle Crops
2 min leestijd

Oplevering Cradle Crops

Case: Olifantengras is het gewas van de toekomst... voor dit gewas wat je 1 keer plant en dan 20 keer kan oogsten mochten wij een nieuwe website maken.

Lees meer
Oplevering Boekingsmodule – Camping Tuinenburg
Oplevering – Schoonmaakbedrijf Risseeuw
2 min leestijd

Oplevering – Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Case: Wij kenden Schoonmaakbedrijf Risseeuw al, en zij ons ook. Maandelijks wassen zij onze ramen en wij hebben hun dashboard mogen bouwen. Na een succesvolle samenwerking werd het tijd voor de 2e, in dit geval de bouw van hun nieuwe website. 

Lees meer
Bekijk alle berichten