Case

Oplevering boekingsmodule Varen op het Veerse Meer

4 min leestijd

Vanaf dat het lekker weer was stond de telefoon bij Varen op het Veerse Meer roodgloeiend. Mensen wilden graag gaan varen op het Veerse Meer en dus waren Stefan en Daan druk in de weer met het beantwoorden van telefoontjes. Hierdoor bleef er minder tijd over voor hun passie: boten! Ze runnen namelijk niet alleen Varen op het Veerse Meer, maar ook Zeeland Boten. Hier kun je terecht voor het kopen van boten en dus via Varen op het Veerse Meer ook voor de verhuur. Oplossing: een boekingsmodule voor de verhuur!

Oplevering boekingsmodule Varen op het Veerse Meer

Case informatie

Klant
Zeeland Boten
Oplevering
April 2023
Type
Website

Uitbreiding van de website

Een boekingsmodule die zowel voor bezoekers als voor Varen op het Veerse Meer eenvoudig in gebruik en overzichtelijk is, een duidelijk opdracht voor de internet profs van Nederdesign. Voor Stefan en Daan is het belangrijk dat ze een duidelijk overzicht hebben welke boot op welke dag, hoe lang en door wie wordt gehuurd. Voor klanten moet het zo eenvoudig mogelijk zijn om een sloep te huren.

Een boekingsmodule ontwerpen en bouwen doen we niet voor het eerst. Bijzonder aan deze klus was dat het voor Varen op het Veerse Meer eenvoudig moest zijn om de capaciteit uit te breiden. Via het CMS kunnen ze eenvoudig een boot toevoegen, de beschikbaarheid van een bepaalde boot wijzigen of een boot verwijderen en dat allemaal in 2 klikken. 

In drie stappen je sloep huren

Een boot huren bij Varen op het Veerse Meer kan in 3 stappen. In stap 1 kies je een datum via een kalender. In de tweede stap klik je op de gewenste boot en vervolgens vul je bij stap 3 je persoonlijke gegevens in. Hierna krijg je een overzicht van je gemaakte keuzes en kun je de reservering definitief maken door op de button ‘boeken en betalen’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd voor de betaling. Zowel de klant als Varen op het Veerse Meer ontvangt een boekingsbevestiging per mail.

Op naar een mooi vaarseizoen!

Ook interessant

Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering – Configurator Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering – Configurator Zeeland Boten

Case: Zelf je eigen boot samenstellen? Een droom van velen die werkelijkheid kan worden bij Zeeland Boten. Met de configurator kies je de kleur, afwerking en accessoires van jouw boot.

Lees meer
Oplevering website SieTec Industrial Automation
Bekijk alle berichten