CaseOplevering: Financieel Bewust en Zeker

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Stefan Siudzinski, eigenaar van Financieel Bewust en Zeker, wist het Nederdesign-team direct nieuwsgierig te maken. Niet alleen door zijn eigen enthousiasme, maar ook door zijn visie op zijn vakgebied en op het ondernemerschap. Toen Stefan voor zichzelf begon, heeft hij een aantal goede partners om zich heel verzameld. Dit op het gebied van financiële werkzaamheden en advies, maar óók op online gebied.

Oplevering: Financieel Bewust en Zeker

Kracht van samenwerkingen

Zo mocht Irene Cappon van Tekst in Uitvoering aan de slag met de webteksten voor Financieel Bewust en Zeker. Irene is geen onbekende van het Nederdesign-team. Sander: ‘We werken vaker samen met Irene voor de vertaling van websites die we bouwen. Een leuke samenwerking! Irene heeft ons dan ook warm aanbevolen bij Stefan. Zo zie je maar weer dat de kracht van samenwerken enorm groot is.’

Enthousiast over concept

Sander: ‘Tijdens het gesprek met Stefan ontstonden er al snel goede ideeën voor zijn website. Omdat Stefan erg gelooft in de toegevoegde waarde van een financieel kantoor, hebben we samen bedacht om te werken met een plus-icoontje. De + van Financieel Bewust en Zeker. Want wat is nu de toegevoegde waarde van een btw-aangifte? Dat Stefan hem vergelijkt met de afgelopen aangiftes en een trend zoekt! Hij zoekt continu naar waardevolle informatie om de bedrijfsvoering de komende periode te sturen. Dit concept hebben wij verder uitgewerkt. Stefan was enthousiast en we mochten aan de slag.’

Strategie voor werving leads

Inmiddels staat de website van Financieel Bewust en Zeker live. Wendy: ‘Het is een prachtige website geworden, waarin het concept goed naar voren komt. In het plan dat we voor Stefan gemaakt hadden, kwam naast de bouw van de website, óók de online marketing aan bod. We hebben voor hem een strategie uitgedacht, om hem de komende maanden aan leads te helpen. Maar op dit moment heeft hij het zo druk, dat we deze online marketingwerkzaamheden even gepauzeerd hebben. Een luxeprobleem! Wie weet kunnen we deze werkzaamheden binnenkort weer oppakken!’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten