Case

Oplevering: PV InBalanZ

2 min leestijd

Nederdesign kreeg de mooie opdracht om voor PV InBalanz een nieuwe website te bouwen. En niet zomaar een mooie website, maar eentje die ook zeer functioneel is met een uitgebreid systeem erachter…

Oplevering: PV InBalanZ

Case informatie

Klant
PV InBalanz
Oplevering
Steptember 2020
Type
Webapplicatie

Volledig ontzorgen door procesgestuurde applicaties

Om het bestuur van de personeelsvereniging te ontzorgen heeft Nederdesign een systeem gebouwd aan de achterkant van de website. Zo kunnen alle leden zich eenvoudig aanmelden voor activiteiten, dit met de combinatie van hun personeelsnummer en postcode. Afrekenen? Dat kan direct met iDeal. Is de activiteit reeds volgeboekt? Dan sluit deze automatisch. De mensen die te laat zijn om zich aan te melden kunnen zich op de wachtlijst zetten. Mocht er een plekje vrijkomen, dan worden ze hiervan op de hoogte gebracht. De afgelopen jaren heeft Nederdesign veel ervaring opgedaan in het bouwen met procesgestuurde applicaties. Van aanmeldingen tot betalingen, van bevestigingen tot Excel exports. Hierdoor kon Nederdesign de website van PV InBalanZ volledig naar wens maken.

Gebruiksvriendelijk voorop

Nederdesign werd erg vrij gelaten in de look-and-feel van de website. Een mooie uitdaging! Mede omdat de website naast aantrekkelijk, ook gebruiksvriendelijk moet zijn. Sander: ‘Over de gebruiksvriendelijkheid hebben we flink zitten sparren. We kregen namelijk van het bestuur te horen dat veel medewerkers niet snapten hoe ze zich konden aanmelden op de vorige website. Dit wilden we natuurlijk voorkomen op de nieuwe website. Daarom hebben we de website uitgewerkt volgens het KISS-systeem: keep it simple and stupid. We hebben gekozen voor duidelijke kleuren: bij groen is aanmelden mogelijk, bij oranje is er een wachtlijst, bij rood is de aanmelding gesloten en grijs staat voor niet beschikbaar. Ook de aanmelding met de combinatie van postcode en personeelsnummer is erg gebruiksvriendelijk.’ Hierdoor hoeft het bestuur enkel nog het evenement aan te maken via het dashboard. Vervolgens is het achterover leunen en toekijken hoe de leden zich aanmelden en betalen. Zodra de aanmelding gesloten is, kunnen ze eenvoudig een Excel-lijst uitdraaien met alle deelnemers. Handig!

Ook interessant

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case: Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels
4 min leestijd

Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels

Case: Jens Hoogstad van Royal Hotels kwam naar ons toe met de vraag of wij een oplossing hadden voor de bezoekersregistratie van zijn hotelgasten. We zijn aan de slag gegaan met een webapplicatie, zodat bezoekers eenvoudig kunnen inchecken.

Lees meer
Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case: Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Bekijk alle berichten