CaseOplevering: Scheldestore

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Scheldestore is een platform voor én door Zeeuws-Vlamingen met als doel de leefbaarheid van Zeeuws-Vlaanderen te vergroten. Als lokale ondernemer was team Nederdesign natuurlijk direct enthousiast over Scheldestore. Des te leuker om voor dit platform de online marketing te mogen verzorgen.

Oplevering: Scheldestore

Vindbaarheid vergroten

Internet prof Wendy: ‘Voor Scheldestore verzorgen wij de online marketing. Zo zijn we gestart met het instellen van diverse tools zoals Google Analytics, waardoor we inzicht krijgen in de websitegegevens en het gedrag van bezoekers. Op basis van deze data adviseren we Scheldestore en geven we aan hoe de website geoptimaliseerd kan worden. Daarnaast hebben we een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Aan de hand van de resultaten die hieruit kwamen, hebben we teksten geschreven die de vindbaarheid van Scheldestore vergroten. Een belangrijk onderdeel binnen de online marketing. Heb je ons blog over vindbaarheid al eens gelezen?’

Groeiend aantal websitebezoekers

‘Daarnaast hebben we een Google Mijn Bedrijfsprofiel aangemaakt,’ gaat Wendy verder. ‘Dit om de regionale vindbaarheid van Scheldestore te vergroten. Op dit profiel wordt tweewekelijks een bericht geplaatst. Verder voorzien we Scheldestore van tips voor hun social mediakanalen én hebben we een advertentiecampagne opgestart om herhaalbezoeken te realiseren. Het is leuk om te zien dat onze marketinginspanningen effect hebben. We zien dit vooral terug in het groeiende aantal websitebezoekers. Steeds meer mensen weten de website van Scheldestore te vinden via zoekopdrachten in Google.’

Een prachtig initiatief

Enthousiast over Scheldestore? Zeker weten! Wendy: ‘Als geboren en getogen Zeeuws-Vlaamse kun je alleen maar enthousiast worden van Scheldestore. Het is een mooi initiatief om de leefbaarheid in Zeeuws-Vlaanderen te vergroten én te behouden. Als online marketeer vind ik het super om te zien hoe Scheldestore steeds meer bekendheid krijgt bij zowel inwoners als bedrijven in de regio. Daar doen we het voor!’
 

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten