Case

Oplevering: Chris de Vries Financieel Advies

2 min leestijd

Het advies dat Chris de Vries Financieel Advies geeft, is duidelijk en onafhankelijk en is met name gericht op life-changing events en de gevolgen die dit met zich meebrengt voor de persoonlijke financiën. Bij life-changing events kun je denken aan gebeurtenissen in het leven zoals trouwen, scheiden, een koophuis of studerende kinderen. Kortom: een mooie onderneming en inmiddels ook een mooie samenwerking met Nederdesign…

Oplevering: Chris de Vries Financieel Advies

Case informatie

Klant
Chris de Vries Advies
Oplevering
Juni 2019
Type
Website

Een moderne website

Met een ijzersterk concept en een goede huisstijl ontbrak het bij Chris de Vries Financieel Advies enkel nog aan een duidelijke website. Nederdesign heeft ervoor gekozen om de stijlelementen zoals het kompas, de helikopterpiloot en natuurlijk de huisstijlkenmerken zoals kleuren en lettertypes terug te laten komen op de website. Door de combinatie van die elementen én de indeling van de pagina’s oogt de website overzichtelijk en past hij precies binnen de bestaande huisstijl.

Leads generen

Het doel van de website is het genereren van leads. Dit in de vorm van contactformulieren en kliks op het telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast is de website ingericht om de bezoeker op de twee abonnementen te wijzen die Chris de Vries Financieel Advies aanbiedt. De website is zo gebouwd dat de bezoekers richting de abonnementen worden gestuurd. Vanuit alle pagina's wordt de bezoeker getriggerd na te denken over zijn of haar financiële toekomst.

Vindt er in jouw leven ook een life-changing event plaats of ben je gewoon benieuwd naar de website van Chris de Vries Financieel Advies? Die bekijk je hier

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten