CaseOplevering: Chris de Vries Financieel Advies

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Het advies dat Chris de Vries Financieel Advies geeft, is duidelijk en onafhankelijk en is met name gericht op life-changing events en de gevolgen die dit met zich meebrengt voor de persoonlijke financiën. Bij life-changing events kun je denken aan gebeurtenissen in het leven zoals trouwen, scheiden, een koophuis of studerende kinderen. Kortom: een mooie onderneming en inmiddels ook een mooie samenwerking met Nederdesign…

Oplevering: Chris de Vries Financieel Advies

Een moderne website

Met een ijzersterk concept en een goede huisstijl ontbrak het bij Chris de Vries Financieel Advies enkel nog aan een duidelijke website. Nederdesign heeft ervoor gekozen om de stijlelementen zoals het kompas, de helikopterpiloot en natuurlijk de huisstijlkenmerken zoals kleuren en lettertypes terug te laten komen op de website. Door de combinatie van die elementen én de indeling van de pagina’s oogt de website overzichtelijk en past hij precies binnen de bestaande huisstijl.

Leads generen

Het doel van de website is het genereren van leads. Dit in de vorm van contactformulieren en kliks op het telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast is de website ingericht om de bezoeker op de twee abonnementen te wijzen die Chris de Vries Financieel Advies aanbiedt. De website is zo gebouwd dat de bezoekers richting de abonnementen worden gestuurd. Vanuit alle pagina's wordt de bezoeker getriggerd na te denken over zijn of haar financiële toekomst.

Vindt er in jouw leven ook een life-changing event plaats of ben je gewoon benieuwd naar de website van Chris de Vries Financieel Advies? Die bekijk je hier

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten