Case

Oplevering: Chris de Vries Financieel Advies

2 min leestijd

Het advies dat Chris de Vries Financieel Advies geeft, is duidelijk en onafhankelijk en is met name gericht op life-changing events en de gevolgen die dit met zich meebrengt voor de persoonlijke financiën. Bij life-changing events kun je denken aan gebeurtenissen in het leven zoals trouwen, scheiden, een koophuis of studerende kinderen. Kortom: een mooie onderneming en inmiddels ook een mooie samenwerking met Nederdesign…

Oplevering: Chris de Vries Financieel Advies

Case informatie

Klant
Chris de Vries Advies
Oplevering
Juni 2019
Type
Website

Een moderne website

Met een ijzersterk concept en een goede huisstijl ontbrak het bij Chris de Vries Financieel Advies enkel nog aan een duidelijke website. Nederdesign heeft ervoor gekozen om de stijlelementen zoals het kompas, de helikopterpiloot en natuurlijk de huisstijlkenmerken zoals kleuren en lettertypes terug te laten komen op de website. Door de combinatie van die elementen én de indeling van de pagina’s oogt de website overzichtelijk en past hij precies binnen de bestaande huisstijl.

Leads generen

Het doel van de website is het genereren van leads. Dit in de vorm van contactformulieren en kliks op het telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast is de website ingericht om de bezoeker op de twee abonnementen te wijzen die Chris de Vries Financieel Advies aanbiedt. De website is zo gebouwd dat de bezoekers richting de abonnementen worden gestuurd. Vanuit alle pagina's wordt de bezoeker getriggerd na te denken over zijn of haar financiële toekomst.

Vindt er in jouw leven ook een life-changing event plaats of ben je gewoon benieuwd naar de website van Chris de Vries Financieel Advies? Die bekijk je hier

Ook interessant

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case: Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels
4 min leestijd

Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels

Case: Jens Hoogstad van Royal Hotels kwam naar ons toe met de vraag of wij een oplossing hadden voor de bezoekersregistratie van zijn hotelgasten. We zijn aan de slag gegaan met een webapplicatie, zodat bezoekers eenvoudig kunnen inchecken.

Lees meer
Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case: Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Bekijk alle berichten