CaseOplevering: Salon Rosita

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Enkele jaren geleden was de website van Salon Rosita toe aan vervanging. Nederdesign mocht de nieuwe website op zich nemen. En wat een leuke opdracht was dat! De website moest namelijk opgesplitst worden in twee: een schoonheidssalon én kapsalon.

Oplevering: Salon Rosita

Vrij in ontwerp en vormgeving

Zowel het ontwerp, als de vormgeving van de website mocht het team van Nederdesign op zich nemen. Sander: ‘Op basis van het bestaande logo, wat ze enkel op briefpapier en afsprakenkaartjes had, hebben we de website vormgegeven. We kregen hierin veel vrijheid. Dat maakt een opdracht nog altijd nét iets leuker!’

Opgesplitste website

Omdat Rosita zowel kapster als schoonheidsspecialiste is, moest haar website daarop aangepast worden. Bepaalde klanten komen enkel voor een schoonheidsbehandeling, terwijl anderen enkel voor een knipbeurt komen. Daarom is er op de homepage een duidelijke splitsing gemaakt tussen de schoonheidssalon en de kapsalon. Hierbij is met twee verschillende kleuren gewerkt, die ook terugkomen op de vervolgpagina’s van de website. Wel zo duidelijk!

Het gebruiksvriendelijke Nederdesign CMS

Op de website van Salon Rosita hoeft niet vaak iets aangepast te worden. Maar mocht dit wel het geval zijn, wanneer behandelingen of tarieven veranderen bijvoorbeeld, dan kan Rosita dit heel makkelijk zelf aanpassen via het gebruiksvriendelijke Nederdesign CMS. Ook verstuurt ze periodiek een nieuwsbrief naar haar klanten vanuit het CMS. Sander: ‘We kijken regelmatig met haar mee en geven haar gevraagd en ongevraagd tips om de website en de nieuwsbrieven nog beter te maken. Dat doen we natuurlijk graag!’

Website past als een maatpak

Sander: ‘Het maken van deze website hebben we met veel plezier gedaan. Rosita is een vlotte vrouw, met wie we direct een klik hadden. Samen sparren over de website en het bereiken van haar doelgroep… En dat daar dan uiteindelijk de splitsing van kapsalon en schoonheidssalon uit voortkomt, dat is erg leuk. Zo kom je samen tot een website die als een maatpak past bij haar bedrijf!’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten