Case

Oplevering: Salon Rosita

2 min leestijd

Enkele jaren geleden was de website van Salon Rosita toe aan vervanging. Nederdesign mocht de nieuwe website op zich nemen. En wat een leuke opdracht was dat! De website moest namelijk opgesplitst worden in twee: een schoonheidssalon én kapsalon.

Oplevering: Salon Rosita

Case informatie

Klant
Salon Rosita
Oplevering
December 2018
Type
Website

Vrij in ontwerp en vormgeving

Zowel het ontwerp, als de vormgeving van de website mocht het team van Nederdesign op zich nemen. Sander: ‘Op basis van het bestaande logo, wat ze enkel op briefpapier en afsprakenkaartjes had, hebben we de website vormgegeven. We kregen hierin veel vrijheid. Dat maakt een opdracht nog altijd nét iets leuker!’

Opgesplitste website

Omdat Rosita zowel kapster als schoonheidsspecialiste is, moest haar website daarop aangepast worden. Bepaalde klanten komen enkel voor een schoonheidsbehandeling, terwijl anderen enkel voor een knipbeurt komen. Daarom is er op de homepage een duidelijke splitsing gemaakt tussen de schoonheidssalon en de kapsalon. Hierbij is met twee verschillende kleuren gewerkt, die ook terugkomen op de vervolgpagina’s van de website. Wel zo duidelijk!

Het gebruiksvriendelijke Nederdesign CMS

Op de website van Salon Rosita hoeft niet vaak iets aangepast te worden. Maar mocht dit wel het geval zijn, wanneer behandelingen of tarieven veranderen bijvoorbeeld, dan kan Rosita dit heel makkelijk zelf aanpassen via het gebruiksvriendelijke Nederdesign CMS. Ook verstuurt ze periodiek een nieuwsbrief naar haar klanten vanuit het CMS. Sander: ‘We kijken regelmatig met haar mee en geven haar gevraagd en ongevraagd tips om de website en de nieuwsbrieven nog beter te maken. Dat doen we natuurlijk graag!’

Website past als een maatpak

Sander: ‘Het maken van deze website hebben we met veel plezier gedaan. Rosita is een vlotte vrouw, met wie we direct een klik hadden. Samen sparren over de website en het bereiken van haar doelgroep… En dat daar dan uiteindelijk de splitsing van kapsalon en schoonheidssalon uit voortkomt, dat is erg leuk. Zo kom je samen tot een website die als een maatpak past bij haar bedrijf!’

Ook interessant

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case: Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels
4 min leestijd

Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels

Case: Jens Hoogstad van Royal Hotels kwam naar ons toe met de vraag of wij een oplossing hadden voor de bezoekersregistratie van zijn hotelgasten. We zijn aan de slag gegaan met een webapplicatie, zodat bezoekers eenvoudig kunnen inchecken.

Lees meer
Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case: Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Bekijk alle berichten