Case

Oplevering: Vactra

2 min leestijd

Veel van de Nederdesign-klanten zijn gevestigd in Zeeland, maar steeds vaker weten ook bedrijven buiten de provincie Nederdesign te vinden. Zo ook Vactra, dat gevestigd is in Hoogerheide. Vactra was op zoek naar een geschikte webbouwer en werd door een gezamenlijke kennis gewezen op Nederdesign. En met succes!

Oplevering: Vactra

Case informatie

Klant
Vactra
Oplevering
Juni 2018
Type
Website

Stap voor stap

Bij het bouwen van een meertalige website komt natuurlijk meer kijken dan bij het bouwen van een normale website. Sander van Nederdesign legt uit hoe het in zijn werk gaat: ‘Het bouwen van een meertalige website begint altijd met het kiezen van de talen. Vaak is dit Nederlands en Engels, maar soms ook Frans of Duits. Wat volgt is het bouwen van de Nederlandstalige website. Zodra deze gereed is, bouwen we de anderstalige pagina’s.’

Een mooie uitdaging

‘Het bouwen van een meertalige website is net wat meer werk, maar houdt het ook uitdagend. Bijvoorbeeld omdat je de andere taal niet altijd beheerst. Daarom werken wij samen met een aantal goede vertalers, waarvan we weten dat ze goede kwaliteit leveren. En het is enorm belangrijk dat de vertalers en onze klant goed samenwerken, want vaak wordt er gebruik gemaakt van vaktaal die zich niet makkelijk laat vertalen. Of we deze vertalers wel of niet inzetten, gaat altijd in samenspraak met de klant. Vaak heeft het bedrijf zelf iemand in dienst die de andere taal spreekt en voor het tekstuele gedeelte kan zorgen. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles netjes op de website komt te staan.’

Ook interessant

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case: Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels
4 min leestijd

Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels

Case: Jens Hoogstad van Royal Hotels kwam naar ons toe met de vraag of wij een oplossing hadden voor de bezoekersregistratie van zijn hotelgasten. We zijn aan de slag gegaan met een webapplicatie, zodat bezoekers eenvoudig kunnen inchecken.

Lees meer
Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case: Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Bekijk alle berichten