Case

Oplevering: Vactra

2 min leestijd

Veel van de Nederdesign-klanten zijn gevestigd in Zeeland, maar steeds vaker weten ook bedrijven buiten de provincie Nederdesign te vinden. Zo ook Vactra, dat gevestigd is in Hoogerheide. Vactra was op zoek naar een geschikte webbouwer en werd door een gezamenlijke kennis gewezen op Nederdesign. En met succes!

Oplevering: Vactra

Case informatie

Klant
Vactra
Oplevering
Juni 2018
Type
Website

Stap voor stap

Bij het bouwen van een meertalige website komt natuurlijk meer kijken dan bij het bouwen van een normale website. Sander van Nederdesign legt uit hoe het in zijn werk gaat: ‘Het bouwen van een meertalige website begint altijd met het kiezen van de talen. Vaak is dit Nederlands en Engels, maar soms ook Frans of Duits. Wat volgt is het bouwen van de Nederlandstalige website. Zodra deze gereed is, bouwen we de anderstalige pagina’s.’

Een mooie uitdaging

‘Het bouwen van een meertalige website is net wat meer werk, maar houdt het ook uitdagend. Bijvoorbeeld omdat je de andere taal niet altijd beheerst. Daarom werken wij samen met een aantal goede vertalers, waarvan we weten dat ze goede kwaliteit leveren. En het is enorm belangrijk dat de vertalers en onze klant goed samenwerken, want vaak wordt er gebruik gemaakt van vaktaal die zich niet makkelijk laat vertalen. Of we deze vertalers wel of niet inzetten, gaat altijd in samenspraak met de klant. Vaak heeft het bedrijf zelf iemand in dienst die de andere taal spreekt en voor het tekstuele gedeelte kan zorgen. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles netjes op de website komt te staan.’

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten