CaseOplevering: Vactra

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Veel van de Nederdesign-klanten zijn gevestigd in Zeeland, maar steeds vaker weten ook bedrijven buiten de provincie Nederdesign te vinden. Zo ook Vactra, dat gevestigd is in Hoogerheide. Vactra was op zoek naar een geschikte webbouwer en werd door een gezamenlijke kennis gewezen op Nederdesign. En met succes!

Oplevering: Vactra

Stap voor stap

Bij het bouwen van een meertalige website komt natuurlijk meer kijken dan bij het bouwen van een normale website. Sander van Nederdesign legt uit hoe het in zijn werk gaat: ‘Het bouwen van een meertalige website begint altijd met het kiezen van de talen. Vaak is dit Nederlands en Engels, maar soms ook Frans of Duits. Wat volgt is het bouwen van de Nederlandstalige website. Zodra deze gereed is, bouwen we de anderstalige pagina’s.’

Een mooie uitdaging

‘Het bouwen van een meertalige website is net wat meer werk, maar houdt het ook uitdagend. Bijvoorbeeld omdat je de andere taal niet altijd beheerst. Daarom werken wij samen met een aantal goede vertalers, waarvan we weten dat ze goede kwaliteit leveren. En het is enorm belangrijk dat de vertalers en onze klant goed samenwerken, want vaak wordt er gebruik gemaakt van vaktaal die zich niet makkelijk laat vertalen. Of we deze vertalers wel of niet inzetten, gaat altijd in samenspraak met de klant. Vaak heeft het bedrijf zelf iemand in dienst die de andere taal spreekt en voor het tekstuele gedeelte kan zorgen. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles netjes op de website komt te staan.’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten