Immo Scaldis

Acht vakantiewoningen onderaan de duinovergang van één van de schoonste stranden van Nederland. Klinkt als een perfecte vakantiebestemming?

Projectnummer#507
OpdrachtgeverImmo Scaldis
OpleveringDecember 2016
TypeWebsite
Bekijk projectimmoscaldis.nl

Eind 2016 is de volledig nieuwe website van Immo Scaldis online gegaan. Zowel de Nederlandstalige als Duitstalige website biedt een helder overzicht en alle details over de vakantiewoningen van Immo Scaldis. Met een uitgebreide zoek- en filtermogelijkheid vinden toeristen snel de ideale vakantiewoning voor hun verblijf. Het reserveren van een vakantiewoning is dan nog maar een fluitje van een cent.

In gesprek met de klant

Meer reserveringen en een hoge dekkingsgraad

Met de nieuwe website is het aantal reserveringen wat online gedaan wordt gestegen. Voor Immo Scaldis hebben we een volwaardige boekingsmodule ontwikkeld, waarbij details zoals een annuleringsverzekering en diverse opties die het verblijf nog aangenamer maken niet mogen ontbreken! Bestaande en nieuwe gasten worden op de hoogte gehouden met onze klantvriendelijke nieuwsbriefmodule.

Door de koppeling met social media en het adviseren over online marketing helpen we Immo Scaldis met het verder optimaliseren van hun online aanwezigheid!

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op