B&B Papillon

Een monumentaal pand in het hartje van Oost-Souburg, zes kamers grenzend aan de binnentuin. Zo'n bed and breakfast vraagt om een schitterende website!

B&B Papillon is een vrijstaande woning met een monumentale uitstraling in het centrum van Oost-Souburg. Centraal gelegen tussen de badplaats Vlissingen en de gezellige winkelstad Middelburg. De perfecte uitvalsbasis voor een verblijf aan de Zeeuwse kust. Begin 2018 is het B&B overgenomen door de nieuwe eigenares. De nieuwe website, die volledige responsive is gebouwd, geeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden van het bed and breakfast!

In gesprek met de klant

Sfeerfoto's en direct reserveren maken de website compleet

De sfeerfoto's van de omgeving geven direct een heerlijk vakantiegevoel! Bezoekers van de website krijgen op de website in vijf pagina's een duidelijk beeld van het bed and breakfast, de mogelijkheden en de prijzen. Keuze gemaakt? De koppeling met het reseveringssysteem maakt het eenvoudig om direct een kamer naar keuze te boeken! Om de nieuwe eigenares een vliegende start te geven, hebben wij haar uitgebreid geadviseerd over de inzet van social media. Het optimaliseren van haar Google Business profiel is daar slechts één onderdeel van.