Nieuwe collega: Rob van den Berge!

17 maart 20213 minuten leestijd

Uitbreiding in team Nederdesign! Vanaf maart 2021 is Rob van den Berge (39) het gemotiveerde team van Nederdesign komen versterken als back-end developer. Wat zijn werk inhoudt en waarom hij zo enthousiast is? Dat vertelt hij je zelf!

‘Werken met computers, daar ligt echt mijn passie. Van jongs af aan heb ik hier interesse in gehad én voor geleerd. Na een aantal jaren iets anders gedaan te hebben, wilde ik graag weer gaan werken in de digitale wereld. Ik ben een opleiding gaan volgen in web development. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd wat er allemaal komt kijken bij de ontwikkeling van een website, hoe je werkt met databases én natuurlijk de kneepjes van het programmeren. Dat ging goed en ik vond het heel leuk, dus het werd tijd om wat praktijkervaring op te gaan doen. Toen de vacature voor back-end developer bij Nederdesign naar voren kwam op een vacaturebank, werd ik gelijk enthousiast. Maar nóg enthousiaster werd ik toen ik op de website aan het rondkijken was. Een website geeft naar mijn idee een goed beeld van hoe een bedrijf is. En dat wat ik zag sprak me ontzettend aan.’

Een vliegende start

‘Sander en ik hebben een paar leuke gesprekken gehad. Wat volgde was een baan bij Nederdesign! Ik ben werkzaam als back-end developer, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de achterkant, de back-end, van websites. Ik heb echt een vliegende start bij Nederdesign, ik word op een positieve manier in het diepe gegooid. En daar hou ik van! Om zelf mijn weg te leren vinden en niet te veel aan de hand te worden gehouden. Ik krijg de vrijheid en verantwoordelijkheid om dingen zelf uit te voeren. Het is fijn om dat vertrouwen te krijgen en om te zien dat dit werkt. Zo ben ik in mijn eerste week al bezig geweest om het beveiligde gedeelte van een bedrijfssite op te bouwen en heb ik me beziggehouden met diverse kleinere werkzaamheden zoals het bouwen van een offerteformulier voor een webapplicatie.

Gevarieerde werkzaamheden

‘Omdat Nederdesign een klein bedrijf is, krijg je een heleboel verschillende dingen mee. We werken voor veel opdrachtgevers en iedere dag komt er wel iets nieuws voorbij. Omdat ik meer op de achtergrond werk, zullen klanten in eerste instantie niet direct contact met mij hebben. Maar er zullen zich zeker situaties voordoen waarin ze mij contacteren over een aanpassing die gedaan moet worden op hun website. Dan zijn de lijntjes kort en kan ik er snel op inspringen. Dat klantcontact vind ik ook heel leuk en waardevol. Je doet het tenslotte voor de klant!’

Muzikaal en sportief

Rob is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden in het Nederdesign kantoor in Sas van Gent. En in zijn vrije tijd? ‘Dan speel ik heel graag gitaar. Dat heb ik jarenlang in verschillende bands gedaan en vind ik nog steeds een leuke hobby. En sinds corona op kwam zetten heb ik er nog een hobby bij: hardlopen. Heerlijk vind ik dat. Verder heb ik twee tieners thuis waar ik mijn vrije tijd uiteraard graag aan spendeer!’

Benieuwd naar Rob? Spring eens binnen in ons kantoor of maak een afspraak met hem. Dat kan door te mailen naar rob@nederdesign.nl of door te bellen naar 0115-691985. De koffie staat klaar!

Kennismaken met Rob?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant:

Jong talent bij Nederdesign: Nick de Bruijn
6 januari 20224 minuten leestijd

Jong talent bij Nederdesign: Nick de Bruijn

Nick wil graag een echte internetprof worden en daarom is hij deze maand gestart als marketing stagiair bij Nederdesign. Lees hier waarom hij voor Nederdesign koos en wat hij bij ons gaat leren en doen.

Lees meer
Maak je contentkalender met het Help - Hub - Hero model
14 september 20214 minuten leestijd

Maak je contentkalender met het Help - Hub - Hero model

Het hele jaar door waardevolle en aantrekkelijke content delen? Moeite met het opstellen van een contentkalender? Maak gebruik van het Help - Hub - Hero model en creëer knallende content die zorgt voor bereik en betrokkenheid met je bedrijf!

Lees meer
15 jaar Nederdesign!
1 juli 20217 minuten leestijd

15 jaar Nederdesign!

Op 1 juli 2006 reed Sander op zijn brommer naar de Kamer van Koophandel. Een klein uur later was Nederdesign geregistreerd. Vandaag vijftien jaar later blikt hij terug en kijkt hij vooruit!

Lees meer