Het hebben van een webshop is meer dan het online verkopen van jouw assortiment. Met een goede productstrategie, conversie verhogende productpagina’s en relevante artikelen gaan we het gemiddelde bedrag per bestelling laten groeien. De internet profs van Nederdesign helpen je graag bij het realiseren van jouw e-commerce doelstellingen!

Hoe werken wij

In zes stappen een succesvolle webshop lanceren? De internet profs van Nederdesign hebben meer dan 14 jaar ervaring met het opzetten van succesvolle internetprojecten. We nemen je bij de hand, stellen kritische vragen en komen met goede oplossingen. Wij hebben een duidelijke werkwijze in het realiseren van succesvolle webwinkel. Dankzij onze ervaring in meer dan 600 projecten hebben we geleerd dat wij jouw webshop in zes stappen moeten aanvliegen:

 1. Conversiedoelen webshop
  Jouw huidige assortiment wordt doorgenomen en op een logische manier ingedeeld en gepresenteerd. Heb je al een webshop? Dan onderzoeken en analyseren wij deze. De basis wordt gevormd door het formuleren van conversiedoelen. Welke verkoopaantallen wil je over zes maanden bereiken en welke over twaalf maanden?
 2. Projectplan webshop
  Wanneer de doelen bekend zijn, schrijven wij het projectplan. Hierin verzamelen we alle benodigde gegevens om de webshop te bouwen. We maken een inventarisatie van de producten, de benodigde gegevens van de producten en natuurlijk pakkende productfotografie. We nemen samen beslissingen over betaalmogelijkheden, verzendkosten en klantenservice. Ook gaan we de aan de slag met de stijl van de webshop. Welke teksten moeten geschreven worden? Welke foto's hebben we nodig? Is er een huisstijl die we kunnen gebruiken?
 3. Ontwerp
  Aan de hand van het projectplan maken we het ontwerp van de webwinkel. Een opvallende landingspagina, duidelijke productpagina's en natuurlijk pakkende foto's. Er wordt een gebruiksvriendelijk bestelproces ontworpen. Dit alles volledig op maat en passend binnen de huisstijl van jouw bedrijf. Het ontwerp wordt op papier gepresenteerd. Zo zien wij jouw reactie op het ontwerp. Jouw gezichtsuitdrukking zegt duizend keer meer dan een e-mail met “het ziet er goed uit”.
 4. Prototype
  Het ontwerp wordt omgezet in een prototype van jouw webshop. Je bekijkt het prototype via een preview-URL op jouw telefoon, tablet en pc. Na het zien van het prototype, krijg je een goed beeld van de uiteindelijke webshop. Het prototype is de ideale leidraad voor het schrijven van teksten en het aanleveren van foto’s.
 5. Bouw
  De webshop wordt nu daadwerkelijk gebouwd en gereed gemaakt om online te gaan. Alle functionaliteiten worden toegevoegd aan de webshop. De betalingsprovider wordt gekoppeld en de producten worden geïmporteerd. De teksten worden gepubliceerd, de foto's worden geplaatst en het bestelproces wordt uitgebreid getest.
 6. Oplevering
  Wanneer de webshop gebouwd, getest en gevuld is, gaan we de live-gang voorbereiden. Oude URL's worden overgenomen, zodat de bestaande ranking bij Google niet verloren gaat. Bij iedere lancering van een nieuwe webshop hebben wij een uitgebreide checklist die nagelopen wordt. Zo weten we zeker dat we geen enkel detail vergeten en jouw webshop probleemloos online gaat. Daarna proosten we op de samenwerking!

Bekijk onze andere diensten

Websites

Websites die scoren, die jouw bedrijf online laten groeien. Websites met concrete doelen.

Lees meer

Online marketing

Maandelijks online stappen zetten om nog meer rendement uit jouw website of webshop te halen.

Lees meer

Webapplicaties

Procesapplicaties die jouw bedrijf helpen om processen te versimpelen en te vereenvoudigen.

Lees meer

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Parkettafels
Recht door Zee
Bankgeheim
Bayck
Afrodite Verzorgingsproducten
Jolie
Korput Trading
Bankgeheim

#558 Bankgeheim

Bankgeheim, een unieke winkel midden in Sas van Gent. De winkel is gevestigd in een oud bankgebouw en daardoor een ideale locatie voor een grote multibrandstore. Een mooie, lokale onderneming waar Nederdesign al veel voor heeft mogen doen.

Lees meer
ABC Zonnepanelen

#520 ABC Zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak. Waarom zou je het niet doen? Je kunt je eigen duurzame energie produceren én je draagt bij aan een duurzame wereld. Maar niet alleen daarom vinden we de samenwerking met ABC Zonnepanelen zo mooi…

Lees meer
Korput Trading

#544 Korput Trading

Een Brabants bedrijf in magazijn toebehoren, dat hun website laat bouwen door een Zeeuws-Vlaams bureau? Korput Trading! Een ontzettend leuke samenwerking. Waarom? We vertellen het je!

Lees meer