Webhosting, Domeinnamen en SSL certificaten

Een degelijke hosting vormt de basis van uw website. Nederdesign heeft de hosting van veel websites in Zeeland en omgeving in eigen beheer. Zo bent u ervan verzekerd dat uw hosting door een goede partij wordt beheerd. De webhosting voor uw website van Nederdesign staat garant voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Wij verzorgen ook graag de domeinnaamregistratie van uw website.

Onder één dak

Veel klanten vinden het prettig om het onderhoud van een website en de hosting onder één dak te brengen. Zo heeft u maar één aanspreekpunt voor alle website gerelateerde zaken en kunt u snel schakelen met onze specialisten. Bovendien hebben wij onze hosting geoptimaliseerd voor het Nederdesign Content Management Systeem.

SSL certificaat

Een SSL certificaat is niet meer weg te denken uit de digitale wereld. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat de gegevens die via uw website worden verstuurd, zoals adres- en betalingsgegevens, beveiligd kunnen worden verzonden. Zo kunnen de gegevens die uw klanten achterlaten op de website niet worden onderschept. Na het ingaan van de privacywet AVG is in het bezit zijn van een SSL certificaat zelfs verplicht. Nederdesign verzorgt graag uw SSL certificaat, zodat uw website volledig beveiligd is.

Betrouwbare webhosting in Zeeland

Bent u op zoek naar betrouwbare webhosting in Zeeland? De internet specialisten van Nederdesign helpen u graag verder. Als u de hosting en het onderhoud van uw website uitbesteedt aan Nederdesign, nemen wij uw zorgen uit handen! Neemt u contact met ons op?

Offerte aanvragen

#533 B&B Papillon

Een monumentaal pand in het hartje van Oost-Souburg, zes kamers grenzend aan de binnentuin. Zo'n bed and breakfast vraagt om een schitterende website!

Bekijk deze case »