In 6 stappen naar een succesvolle website!

In zes stappen een succesvolle website lanceren? De internet profs van Nederdesign hebben ruime ervaring met het opzetten van succesvolle internetprojecten. We nemen u bij de hand, stellen kritische vragen en komen met goede oplossingen. Wij hebben een duidelijke werkwijze in het realiseren van succesvolle websites. Dankzij onze ervaring in meer dan 600 projecten heeft ons geleerd dat wij uw online project in zes stappen moeten aanvliegen:

Stap 1: Conversiedoelen

U investeert in een maatwerk-website en wilt daarbij succes bereiken en rendement zien. Uw website krijgt bezoekers. Wanneer deze bezoekers contact met u opnemen, een offerte aanvragen of uw whitepaper downloaden, spreken we van een conversie. Een bezoeker van uw website noemen we ook wel een lead. De eerste stap op weg naar een succesvolle website is het formuleren van de conversiedoelen. Formuleer welke conversiedoelen voor uw onderneming van belang zijn. Enkele voorbeelden zijn:

  • Whitepaper downloaden
  • Offerte aanvragen
  • Contact opnemen via telefoon of e-mail
  • Inschrijven voor de nieuwsbrief

Stap 2: Projectplan

Wanneer de doelen bekend zijn, gaan we aan de slag met het projectplan. Hierin verzamelen we alle benodigde gegevens om de website te maken. We maken een stamboom van de website. Hierin staan de pagina's en de navigatiestructuur van de website. De doelen van de website, die we samen in de eerste stap hebben bepaald, komen terug in de stamboom. Ook gaan we de aan de slag met de content van de website. Welke teksten moeten geschreven worden? Welke foto's hebben we nodig? Is er een huisstijl die we kunnen gebruiken? Hoe scoort de bestaande website, wat kan er verbeterd worden? Dit zijn zomaar enkele vragen die beantwoord worden in het projectplan. 

Stap 3: Ontwerp

In de derde stap worden de eerste concrete resultaten zichtbaar. Aan de hand van het projectplan wordt de website vormgegeven. Een opvallende landingspagina, duidelijke redactionele vervolgpagina's en natuurlijk pakkende foto's. Dit alles volledig op maat ontworpen en passend binnen de huisstijl van uw bedrijf. Het ontwerp wordt op papier gepresenteerd. Zo zien wij uw reactie op het ontwerp. Uw gezichtsuitdrukking zegt duizend keer meer dan een e-mail met “het ziet er goed uit”. 

Stap 4: Prototype

Na eventuele correcties zetten we het ontwerp om in een prototype van uw website. Voor de nerds onder ons: het photoshop lagenbestand wordt omgezet in HTML, CSS en JavaScript. U bekijkt het prototype via een preview-url op uw telefoon, tablet en pc. Na het zien van het prototype, krijgt u een goed beeld van de uiteindelijke website. 

Stap 5: Bouw

De website wordt nu daadwerkelijk gebouwd en gereed gemaakt om online te gaan. Alle functionaliteiten worden toegevoegd aan de website. De teksten worden gepubliceerd, de foto's worden geplaatst en de flow van de website wordt uitgebreid getest. Het zijn het aantal behaalde doelen die bepalen of uw website succesvol is. 

Stap 6: Live!

Wanneer de website gebouwd is, getest en gevuld is, gaan we de live-gang voorbereiden! Oude url's worden overgenomen, zodat u uw bestaande ranking bij Google niet verliest.Bij iedere lancering van een nieuwe website hebben wij een uitgebreide checklist die nagelopen wordt. Zo weten we zeker dat we geen enkel detail vergeten en uw website probleemloos online gaat! 

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw ideale website

Bent u geïnteresseerd in een website van Nederdesign? Wij zijn er van overtuig dat wij voor uw bedrijf een succesvolle website kunnen ontwikkelen. Wij waarborgen dit door gezamenlijk conversiedoelen op te stellen en deze constant te analyseren. Wij gaan graag met u rond de tafel.

Offerte aanvragen

#483 Digiportal Gebouwbeheer

Een innovatieve webapplicatie die honderden papieren logboeken in één klap overbodig maken. De onderhoudsmedewerkers registreren hun inspecties vanaf hun tablet!

Bekijk deze case »