Gebruiksvriendelijk CMS

Nederdesign werkt met een eigen gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Het Nederdesign CMS wordt sinds 2006 doorontwikkeld en uitgebreid en is eenvoudig in het gebruik. Met een handige interface kunt u zelf aanpassingen in uw website doorvoeren, zonder technische kennis. Doordat het gebruiksvriendelijke CMS systeem door ons zelf ontwikkeld is, zijn er onbeperkte mogelijkheden.

Content Management Systemen

Wij vinden het belangrijk dat u zelf gemakkelijk aan de slag kunt met uw website. Ons Content Management Systeem is geheel gebruiksvriendelijk ontworpen en maakt het mogelijk om onder andere teksten, afbeeldingen en titels eenvoudig aan te passen. Wij vinden het belangrijk om maatwerk aan te kunnen bieden en ons systeem uit te blijven breiden.

Waarom Nederdesign?

Het gebruiksvriendelijke CMS van Nederdesign geeft u de mogelijkheid om uw website te onderhouden zonder extra kosten. Uw website is gemakkelijk aanpasbaar, zonder enige kennis van code! Iedereen kan op deze manier een website aanpassen. Op dit moment gingen meer dan 100 anderen bedrijven uit Zeeland u voor. Zij gebruiken ons CMS dagelijks om hun website te onderhouden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een gebruiksvriendelijke CMS voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

#519 Alle Stappen Tellen

Op virtuele reis naar Santiago de Compostella. Met Alle stappen tellen van Stichting Koesterpas zijn inmiddels zo’n 1.700 mensen bloedfanatiek begonnen aan hun reis!

Bekijk deze case »