#458 Recht door Zee

Met een zeer korte deadline, de website moest af voor de Contacta in 2015 die vier weken later gehouden werd, hebben we samen met het team van Recht door Zee een topprestatie geleverd en deze parallax-website opgeleverd. Het idee en het ontwerp is door Recht door Zee zelf gemaakt, wij hebben de techniek voor onze rekening genomen. Een geanimeerde website vol details en die meebeweegt tijdens het scrollen! Ontdek hoe bijzonder dit reclamebureau is en laat je verrassen door de vele details op de website!

Parallax! Is dat een serie op Netflix?

Nee, al zou het wel een goede titel zijn voor een spannende misdaad-serie. Het is een techniek om elementen op een website onafhankelijk van elkaar te laten bewegen. Het scrollen op de website triggert nieuwe bewegingen, daarnaast zijn er bewegingen die altijd zichtbaar zijn. Rondvliegende drones, dansende octopussen en de golven van het kanaal van Gent naar Terneuzen. Alles kan bij Recht door Zee en dat moest ook naar voren komen op de website!

Naast de vele animaties hebben we ook een portfolio met recent werk gerealiseerd. Via het Nederdesign CMS kan Recht door Zee zelf nieuwe projecten toevoegen. Een koppeling met Facebook voor het weergeven van hun laatste posts mag natuurlijk niet ontbreken.

websites door Nederdesign voor Recht door Zee