#483 In één oogopslag de status van uw installaties bekijken

Stelt u zich een uitgebreid archief met tientallen, zo niet honderden papieren logboeken voor. Periodieke inspecties van installaties worden hierin steeds met pen bijgeschreven. In opdracht van de gemeente Terneuzen hebben we hiervoor een slimme webapplicatie ontwikkeld. Medewerkers loggen in op hun tablet of PC en vullen digitaal het inspectieformulier in. De gebouwbeheerders zien in één oogopslag de status van hun installaties in plaats van uitpuilende archiefkasten!

Volledig beheer met uitgebreide rechtenstructuur

Het vereenvoudigen van uw periodieke inspecties begint met overzichtelijk gebouwbeheer. Uw gebouwen, openbare kasten en inrichtingen voegt u in meerdere lagen toe. Daarnaast biedt de detailpagina van een gebouw inzicht in de bijbehorende installaties. Al deze installaties kennen een periodieke keuring of inspectie. Het beheer van deze installaties werkt eenvoudig en overzichtelijk. U kunt notities, foto’s en documenten toevoegen. Een installatie heeft zijn eigen logboeken waarin de keuringen verwerkt worden.

Externe partijen voegt u door middel van een onderhoudscontract toe aan de applicatie. Iedere medewerker krijgt zijn of haar persoonlijke inloggegevens en kan daarmee digitaal inspecties verwerken. Wanneer er een streekproef van toepassing is, wordt u daar direct van op de hoogte gesteld. Zo mist u geen enkele inspectie meer en kan u deze data eenvoudig exporteren naar Excel voor verder analyse.

websites door Nederdesign voor Digiportal Gebouwbeheer