#307 BO2

De BO² heeft als doel het ondernemerschap in Zeeuws-Vlaanderen te stimuleren. Dit uit zich in een jaarlijkse terugkerend kwalitatief hoogstaand B2B-event waar ondernemers worden geïnspireerd, wakker geschud en gewezen op niet-alledaagse mogelijkheden. Als trotse partner zijn wij sinds 2012 verbonden aan de BO². Een uitdagend project waarin we ondernemers uit Zeeuws-Vlaanderen graag laten zien wat wij in huis hebben.

Meer dan alleen een website

Het organiseren van een evenement als de BO² is bijna een dagtaak. De jaarlijks wisselende commissie doet dit geheel op vrijwillige basis, naast de werkzaamheden van hun eigen onderneming. We helpen hen met een professionele website, maar geven ook ondersteuning aan het secretariaat. Ontzorgen en processen automatiseren. Ondernemers hebben recht op toegangskaarten wanneer ze zichzelf aanmelden als partner van de BO². Het bestellen, betalen, factureren en afhandelen van de partneraanvragen hebben wij volledig geautomatiseerd. Een veilige, vertrouwde betaling via iDeal en een keurige factuur voor in de boekhouding wordt door de website gegenereerd.

In de weken voorafgaand aan het evenement krijgen de partners een uitnodiging om hun toegangskaarten op naam te registreren. Deze kaarten worden daags voor het evenement gemaild en worden aan de ingang gescand. De toegangskaarten hebben een unieke barcode en kunnen slechts één keer gescand worden.

Wat hebben we gedaan:

webshops door Nederdesign voor BO2