Online adverteren

Snel vindbaar zijn in zoekmachines bereikt u door online adverteren. Online adverteren – ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd – zorgt ervoor dat u snel de juiste mensen bereikt die zoeken naar uw product of dienst. Google AdWords is dé tool die u de mogelijkheid geeft om uw website bovenaan de zoekresultaten te tonen.

Wat is SEA?

SEA staat voor betaald adverteren in een zoekmachine, zoals Google. Met online adverteren kunt u bijvoorbeeld tekst- of shopping advertenties inzetten om een specifieke doelgroep bereiken. Het voordeel van SEA ten opzichte van zoekmachine optimalisatie is dat u met SEA direct bovenaan de pagina staat. Om uzelf te verzekeren van een goede positie in Google is de combinatie tussen de kwaliteit van uw website en het juiste budget van belang. Zo bereikt u de juiste mensen, met als resultaat meer bezoekers én conversies op uw website.

AdWords specialist in Zeeland

Bij het inrichten van een AdWords campagne is het belangrijk om te focussen op het behalen van maximaal rendement uit uw budget. Wij bespreken samen met u de zoekwoorden, richten de advertenties professioneel in en blijven uw campagnes optimaliseren. Als AdWords specialist in Zeeland kennen wij de succesfactoren, zorgen we ervoor dat u het meeste uit uw budget haalt en dat uw doelstellingen worden behaald.

Topposities behalen met online adverteren

Wij creëren graag advertentiecampagnes die aansluiten bij uw doelstellingen en doelgroep. Heeft u vragen over de inzet van AdWords in Zeeland of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

De voordelen van Nederdesign als AdWords specialist in Zeeland

  • Uw website wordt snel op de hoogste posities in Google vertoond.
  • U betaalt met Google AdWords per klik en dus alleen voor de behaalde resultaten.
  • Wij maken de advertentiecampagnes voor u op maat.
  • Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten.
  • Het online landschap in Zeeland is ons niet vreemd.
  • Wij werken met korte lijnen en hebben heerlijke koffie!