Conversie optimalisatie

Ondanks dat we al vanaf het ontwerp nadenken over hoe bezoekers navigeren op een website, is een website nooit af. Wij zetten conversie optimalisatie in om ervoor te zorgen dat bezoekers vloeiend de pagina’s bereiken waar conversies plaatsvinden.

Wat is een conversie?

Een conversie is het omzetten van een bezoek aan de website naar een conversiedoel. Een conversiedoel kan bijvoorbeeld zijn het invullen van een contactformulier, het kopen van een product via een webshop, het downloaden van een brochure of het inschrijven voor een nieuwsbrief. Omdat vaak maar een klein percentage van de bezoekers converteert, is veel winst te behalen met optimalisaties.

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is het doorvoeren van verbeteringen op een website om ervoor te zorgen dat bezoekers een bepaald doel bereiken. Door het toepassen van conversie optimalisatie worden eventuele drempels in de website weggenomen en kunt u meer conversies genereren met hetzelfde aantal bezoekers.

Conversie optimalisatie specialist in Zeeland

Nederdesign werkt aan de hand van statistieken en zorgt voor meetbare resultaten. Als conversie optimalisatie specialist in Zeeland kennen wij de succesfactoren en zorgen wij er graag voor dat uw website geoptimaliseerd wordt om doelen te behalen. Zo bekijken wij onder andere of uw unieke voordelen goed naar voren komen, optimaliseren wij de leesbaarheid en de gebruikerservaring van uw website en analyseren wij het gebruik van Call to Action buttons.

Meer resultaat uit uw bezoekers

Wij zorgen ervoor dat u met hetzelfde aantal bezoekers meer doelen behaalt. Heeft u vragen over de inzet van conversie optimalisatie in Zeeland of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

De voordelen van Nederdesign als conversie optimalisatie specialist in Zeeland

  • Wij zorgen niet alleen voor goede vindbaarheid, maar ook voor het behalen van uw doelen.
  • Aan de hand van statistieken wordt de optimalisatie ingericht.
  • Wij kennen alle succesfactoren, focussen ons op de gehele website en op het gewenste resultaat.
  • Het online landschap in Zeeland is ons niet vreemd.
  • Wij werken met korte lijnen en hebben heerlijke koffie!