Online marketing Zeeland

Op zoek naar online marketing in Zeeland? Met een unieke marketingstrategie en expertise in marketing behalen we samen jouw marketingdoelen. Benieuwd hoe wij dit doen?

Ontvang een offerte Kennismaken?

Online Marketing in Zeeland

Als Zeeuws bedrijf hechten we veel waarde aan Zeeuwse ondernemers en ondernemerschap in Zeeland. Door online marketing in te zetten voor Zeeuwse bedrijven houden we samen de provincie bruisend. Als Zeeuws bedrijf weten we als geen ander wat er nodig is in Zeeland en hoe we moeten samenwerken met de Zeeuwse ondernemer. Als marketingbureau hebben we al voor veel klanten mee mogen werken aan hun succes.

Bekijk onze cases
Online Marketing in Zeeland

Kies voor online marketing van Nederdesign

Nederdesign is het online marketingbureau in Zeeland. We hebben een groot Zeeuwse klanten in diverse branches. Hierdoor kun je rekenen op een brede kennis van markten met een specialistische kennis van marketing. Bij Nederdesign draait alles om samenwerking. We combineren jouw kennis met onze expertise en worden een verlengstuk van jouw organisatie. Een persoonlijke aanpak staat hierbij voorop.

Meer weten over ons?
Kies voor online marketing van Nederdesign

Waarom online marketing in Zeeland?

Veel ondernemers laten kansen liggen. Ze hebben wel een mooie website online maar bereiken niet hun ideale klant. Er zijn zoveel manieren om je klant te bereiken dat het voor veel ondernemers lastig wordt om te beginnen. En waar haal je de tijd vandaan? Door je marketing uit te besteden aan een specialistisch bureau kun jij je focussen op datgene wat je graag doet. Ondernemen! Door te kiezen voor een Zeeuws bureau blijft de communicatie makkelijk, we begrijpen jou en komen langs wanneer nodig.

Waarom online marketing in Zeeland?

Onze aanpak: Zo werken we aan online marketing

We starten samen met jou. Wat wil je precies bereiken, ofwel wat zijn de doelen? Op basis van gedegen onderzoek op het gebied van product, doelgroep en concurrentie bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Jouw wensen en de mogelijkheden bepalen de marketingmix. Met verschillende expertises hebben we alle kennis in huis om je te ondersteunen met jouw marketing doelen. Van zoekmachine optimalisatie tot social media.

Onze aanpak: Zo werken we aan online marketing

Onze marketingmix

Door verschillende marketingkanalen in te zetten zorgen we ervoor dat jouw potentiële klanten op je website terecht komen. We stellen een marketingmix op die past bij jouw bedrijf, zo is iedere marketingaanpak bij ons uniek. Naast SEO, SEA, Social Media doen we nog meer. Ook werken we aan de website om zo het beste uit je website te halen. We laten ons leiden door data en het behalen van jouw doelen is hierbij het allerbelangrijkste.

Bekijk onze volledige mix
Onze marketingmix

Organische marketing in Zeeland

Als Internet Profs zijn we dagelijks bezig om jouw bedrijf hoger te laten scoren in de Google zoekresultaten. SEO is namelijk één van de onderdelen van onze marketingmix waarmee we jouw bedrijf online laten groeien. Als SEO specialisten in Zeeland schrijven we teksten op basis van het zoekwoordenonderzoek en jouw product of dienstaanbod. Daarbij speelt jouw werkgebied ook een rol, want het heeft geen zin om in de Google zoekresultaten van iemand in Friesland tevoorschijn te komen als je alleen in Zeeland werkt. 

Organische marketing in Zeeland

Online adverteren

Betaald adverteren geeft een boost aan je bezoekersaantallen. Door te adverteren in de zoekresultaten zien potentiële klanten je op het moment dat ze naar jouw op zoek zijn. Wil je je doelgroep bereiken met pakkende visuele content? Dan zetten we Display en YouTube in. Producten verkopen? Dan is Shopping iets voor jou. Kortom, we zetten alle middelen in die waarde toevoegen aan jouw website.

Online adverteren

Emailmarketing

Heb je klanten in Zeeland (of een andere provincie) die je wil stimuleren om nog eens bij je aan te kopen? Dan zetten we graag e-mailmarketing in voor jouw bedrijf. Met een nieuwsbrief kun jij je klanten informeren over nieuwe producten, aanbiedingen of bedrijfsnieuws.

Emailmarketing

Techniek en conversieverbetering

Door het gedrag op de website en de websiteprestaties nauw in de gaten te houden werken we aan continue verbetering van jouw website. Dit doen we op basis van data vanuit Google Analytics, Hotjar en andere technische scans. Wat we kunnen verbeteren op de website pakken we aan.

Techniek en conversieverbetering

Onze kracht: Online marketing met een passende website

Internet marketing gaat verder dan enkel online marketing en adverteren. Met online marketing zorgen we voor de juiste websitebezoekers. Maar wat gebeurt er als jouw klanten op je website niet over kunnen gaan tot een actie? Met een geoptimaliseerde website zorgen we ervoor dat potentiële klanten op jouw website kunnen converteren. Zo haal jij het maximale uit je bedrijf!

Onze website aanpak
Onze kracht: Online marketing met een passende website

Interesse? We komen graag met je in contact

Benieuwd of wij het online marketingbureau zijn voor jou? Een persoonlijke klik en een goed gevoel staan voorop bij het maken van een keuze. Daarom starten we altijd met een kennismaking waarin we jouw doelen en wensen bespreken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom eens kennis maken.

Benieuwd naar jouw groei mogelijkheden?

Benieuwd naar jouw groei mogelijkheden?

Vraag vandaag gratis advies aan. Met het resultaat kan jij aan de slag om je online marketing te verbeteren, of laat ons jou helpen!

  •  Concrete punten waar jij direct mee aan de slag kan
  •  Inzicht in de positie en de kwaliteit van jouw website
  •  Beter vindbaar worden in Google
  •  Betere resultaten behalen met jouw website

Gratis advies

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Opmerkingen