Online marketing uitbesteden aan Nederdesign

Wat zijn jouw marketing doelen? Bereik je klanten en behaal online succes. Met een unieke marketingstrategie die past bij jouw doelstellingen laten we jouw bedrijf online groeien.

Ontvang een offerte Kennismaken?
Marketing uitbesteden?

Marketing uitbesteden?

Marketing uitbesteden? Je hebt marketingdoelen voor je bedrijf opgesteld maar niet de tijd of de mankracht binnen je bedrijf. Of je bent op zoek naar een sparringpartner? Nederdesign is jouw online marketingbureau.

Wij combineren onze marketing expertise met jouw marktkennis tot een onderscheidende en effectieve online marketing strategie. Samen werken we aan jou online succes en stellen we een plan op welke past bij jouw doelen.

Online marketing strategie

Wij hebben een vooruitstrevende en effectieve online marketing strategie ontwikkeld die jouw bedrijf helpt om je online aanwezigheid te vergroten en je doelgroep op doeltreffende wijze te bereiken.

Door ervaring met veel verschillende bedrijven in diverse branches hebben we geleerd dat er geen standaard aanpak is voor alle bedrijven. Daarom begint onze strategie altijd met een grondige analyse van jouw bedrijf, de doelgroep en de concurrentie. Op basis van deze inzichten ontwerpen we een op maat gemaakte online marketing strategie die aansluit bij de specifieke doelen en behoeften van jou bedrijf.

Onze marketing strategie en werkzaamheden zijn gebaseerd op meetbaarheid en data. Door voortdurend de resultaten te meten en te analyseren, kunnen we de strategie aanpassen en optimaliseren voor de beste resultaten.

Online marketing strategie

Werkwijze online marketing uitbesteden

Online succes behalen doen we samen. We combineren jouw marktkennis met onze expertise op het gebied van marketing. We starten met een uitgebreide kennismaking en een vooronderzoek. Deze bieden de basis voor de komende maanden. Maar we zijn niet bang of af te wijken van deze basis als dit betere resultaten bied.

Op basis van de samenwerking werken we maandelijks of wekelijks aan je doelen. We houden jou tussentijds op de hoogte van de werkzaamheden en de resultaten. We werken op basis van 6 maanden, zo hebben we genoeg tijd om te werken aan je doelstelling.

Na 6 maanden bespreken op basis van de data de nieuwe mogelijkheden en kansen. Samen bepalen we nieuwe doelstellingen voor de samenwerking. Zo werken we samen aan een stabiele groei.

Jouw unieke marketing strategie

Vanuit jouw online marketing doelen stellen we de online marketingmix op die past bij jouw bedrijf. Vanuit onze expertise maken we een combinatie tussen:

 • SEO: Organische vindbaarheid verbeteren.
 • SEA: Zoekmachine adverteren.
 • Display: Adverteren met banners online.
 • Discovery: Adverteren in het Discovery netwerk. 
 • Shopping: Adverteren via Google Shopping.
 • YouTube: Adverteren via YouTube.
 • Social Media: Adverteren via social media en social media beheer.
 • E-mailmarketing: Nieuwsbrieven en emailstrategie.
 • Marketplaces: Adverteren via shops zoals Bol.com, Amazon en Marktplaats.
 • Employee branding: Marketing gericht op medewerkers. 
 • Conversieoptimalisatie: Klantgedrag op de website analyseren.
 • Technische verbeteringen: Website snelheid verbeteren en doorontwikkelen.
Lees meer over onze marketing mix!

Nederdesign als jouw full service marketing bureau

Bij Nederdesign werken we sinds 2006 aan de ontwikkeling van websites en de ondersteuning van bedrijven met het behalen van online doelen. Als de schakel tussen jouw bedrijfsprobleem en de oplossing stellen wij ons op als jouw sparringpartner op het gebied van websites en online marketing.

Met ons creatieve en kleine team werken we aan jouw marketing doelen. We zijn creatief, flexibel en werken met korte lijntjes zowel met jou als binnen ons team. Zo combineren we de expertises van onze internet profs met jouw wensen, ideeën en kennis en blijf je nauw betrokken bij alle stappen die gezet worden.

Bij Nederdesign streven we naar langdurige relaties met onze klanten. We geloven in transparantie en open communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van jouw project. Ons doel is om jouw online succes te vergroten en jouw bedrijf te laten groeien.

Full service marketing inclusief website

Full service marketing inclusief website

Potentiële klanten op jouw website krijgen is stap één, klanten laten converteren is het tweede. Door online marketing te combineren met een gebruiksvriendelijke en functionele website laten we jouw bedrijf groeien. Daar zit de kracht van Nederdesign. Benieuwd of jouw website past bij jouw bedrijfsdoelen?

 

Combineer online marketing met een website!
Volgt jouw website het natuurlijke pad?
3 min leestijd

Volgt jouw website het natuurlijke pad?

Online marketing · Het klinkt misschien raar: een natuurlijk pad voor een website. Maar er zijn echt een aantal ‘regels’ als het gaat om website ontwerp die jouw website kunnen verbeteren. Door bestaande websites zijn een verwachtingspatronen ontstaan.

Lees meer
Hoe voer je een goed zoekwoordenonderzoek uit?
4 min leestijd

Hoe voer je een goed zoekwoordenonderzoek uit?

Online marketing · Zoekwoordenonderzoek is de basis voor een goede SEO en SEA strategie. Maar waar begin je? Er zijn verschillende tools en methodes om de juiste zoekwoorden te achterhalen. We helpen je graag op weg.

Lees meer
Hoe je de scrolldiepte meet in Analytics 4
5 min leestijd

Hoe je de scrolldiepte meet in Analytics 4

Online marketing · Om je websitepagina volledig te zien moeten bezoekers scrollen. Scrollen jouw bezoekers helemaal tot onderaan je website? Door de scrolldiepte te meten in Google Analytics 4 kom je erachter of bezoekers je website helemaal zien.

Lees meer
Bekijk alle berichten