Website

Hoe wij stagiaires inzetten om meer werk te verzetten

4 min leestijd

Tijdens je opleiding tot online marketeer, front-end developer of back-end developer moet je stage lopen. Wij bieden je graag een stageplaats aan, maar dan wel eentje waar je echt iets leert! Lijkt je dat wat? Lees dan snel verder en neem contact met ons op. 

Hoe wij stagiaires inzetten om meer werk te verzetten

Wanneer je stage loopt bij Nederdesign krijg je een stagevergoeding en kilometervergoeding. Je vergoeding is natuurlijk lager dan die van je collega’s die afgestudeerd zijn en een baan hebben bij Nederdesign. Voor ons ben je een goedkope kracht. Maar daar staat natuurlijk ook wat tegenover. Jij krijgt echte opdrachten van echte klanten. Daar mag je langer over doen dan jouw collega’s. Ze krijgen tenslotte meer betaald, dan mogen ze ook wat harder werken.

Zonder gekheid. Stage lopen bij Nederdesign betekent dat je het vak van online marketeer, front-end developer of back-end developer écht kunt leren! Je hebt de keuze uit een onderzoeksstage of een meewerkstage. Wij helpen je, we staan voor je klaar en jij helpt ons met een frisse blik en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.

Een onderzoeksstage bij Nederdesign

Binnen de kaders van jouw opleiding en gebaseerd op jouw interesses mag jij onderzoek doen naar een actueel onderwerp binnen ons bedrijf of ons vakgebied. Wij stellen alle tijd en middelen beschikbaar voor jouw onderzoek. Uit jouw conclusies komen concrete aanbevelingen die we direct in ons bedrijf of voor onze klanten kunnen toepassen. Zo hoeven we jouw stageverslag niet weg te stoppen in een stoffige la waar niemand meer in kijkt.

Enkele voorbeelden van onderzoeken zijn:

 • Onderzoek naar UX en conversie verbeterende ontwerpen.
 • Onderzoek naar workflow en verbeteringen.
 • Onderzoek naar websitesnelheid en verbeteringen.
 • Onderzoeken van het acquisitieproces van nieuwe klanten.
 • Onderzoeken van conversie verbeteringen en waardebepaling.

Een meewerkstage bij Nederdesign

Je wordt gezien als een vast onderdeel van ons team. Je werkt mee aan bijna alle projecten die we uitvoeren voor onze klanten. Daarnaast krijg je een of meerdere eigen projecten waar jij zelf verantwoordelijk voor bent. Van begin tot eind, jij zorgt ervoor dat het project een succes wordt en de klant tevreden.

Enkele taken die jij gaat uitvoeren:

 • Werken aan de organische vindbaarheid van klanten door teksten te schrijven en te redigeren op basis van zoekwoordenonderzoek.
 • Werken met Google ADS zoals zoekcampagnes, display en shopping. Je leert het inrichten, beheren en verbeteren van campagnes.
 • Beheren van social media, zowel organische berichten als campagnes.
 • Optimaliseren van de gebruikservaringen van klanten en gebruikers op basis van onderzoek.
 • Ontwerpen en maken van wireframes als basis van een websiteontwerp.
 • Ontwerpen van website, webshops en applicaties of onderdelen hiervan met Adobe XD en Photoshop.
 • Bouwen en coderen van verschillende modules voor de website op basis van het ontwerp van de front-end developer
 • Bouwen van verschillende codes voor analyse verbeteringen in ons CMS

En verder?

Zoals gezegd krijg je een stagevergoeding, kilometervergoeding en wanneer je jarig bent tijdens jouw stage mag je trakteren. Op vrijdagmiddag krijg je broodjes en we sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel. Twee keer per jaar organiseren we een teamuitje. Grote kans dat deze ook tijdens jouw stage georganiseerd wordt. Had ik al verteld dat je ieder maand vers gebrouwen speciaal biertjes krijgt van onze Dutch Bargain vrienden uit Groede?

Bij Nederdesign combineren we websites en online marketing om succes te behalen voor onze klanten. Dit betekent dat je bij ons de unieke kans krijgt om kennis te maken met veel verschillende typen bedrijven. Wij ontwerpen maatwerk websites en streven ernaar om altijd te verbeteren. Kortom, geen website is hetzelfde. Aan het eind van jouw stage staat er werk van jou online waar je klanten iedere dag profijt van hebben, beloofd!

Solliciteren is afstuderen

Stuur een mailtje naar welkom@nederdesign.nl en vertel daarin wie je bent, welke opleiding je volgt en wanneer je stage wilt lopen. Je krijgt van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek waarin we samen een concreet stageplan uitwerken. Bevalt de kennismaking van beide kanten, dan verwelkomen we je graag als internet prof!

Ook interessant

Wireframe, een solide basis voor je website
2 min leestijd

Wireframe, een solide basis voor je website

Website: De website ontwikkeling bij Nederdesign gaat via een structureel traject. Bij de website ontwikkeling starten we met een wireframe. Maar wat is dit precies en hoe ‘lees’ je deze?

Lees meer
Visuele hiƫrarchie
2 min leestijd

Visuele hiƫrarchie

Website: Hiërarchie is belangrijk in een website. Binnen één oogopslag moet duidelijk zijn wat het meest belangrijk is op de website. Visueel doe je dit met (tekst)grootte, kleuren en meer.

Lees meer
Iconen, musthaves op je website
5 min leestijd

Iconen, musthaves op je website

Website: Iconen zijn onderdeel van je website. Of het nu gaat over een idee op papier, een digitaal prototype of een website die live staat.

Lees meer
Bekijk alle berichten