Interview

Klant aan het woord - Zeeuwse Gronden

3 min leestijd

‘We wilden een leuke en informele kennismaking met de buurt organiseren in de vorm van een buurtdiner. Dit was op uitnodiging en we hadden 200 plekken. Het was dus niet de bedoeling dat toevallige voorbijgangers aan zouden schuiven. Daarom waren we op zoek naar een waterdicht toegangssysteem. Een aantal jaar geleden hebben we met Nederdesign samengewerkt voor een congres dat we toen organiseerden. Dat was een grootschalig evenement en Nederdesign heeft toen ook hulp geboden bij de toegangsregistratie, dit door middel van hun toegangssysteem Ticket or Leave it. Ook voor het buurtdiner kwamen we dus snel bij Nederdesign uit.

Klant aan het woord - Zeeuwse Gronden

Overzichtelijk dashboard

Destijds waren we al tevreden over Ticket or Leave it, maar in de loop der jaren heeft het systeem wel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Wat ik me kan herinneren van 5 à 6 jaar geleden is dat we scanners nodig hadden om de toegangskaarten te scannen. Inmiddels gaat dat heel eenvoudig via je eigen mobiel. Het is een slag moderner en eigentijdser geworden. Het werkt heel eenvoudig en fijn! Ook het bijbehorende dashboard is overzichtelijk, we konden alle gegevens duidelijk inzien, aantallen bijhouden en filteren.

Last-minute geregeld

Onze aanvraag bij Nederdesign kwam vrij last-minute. Dat ze snel konden schakelen was voor ons dus eigenlijk een vereiste. Wij zijn een GGZ-instelling en geen evenementenbureau, we bedenken dingen en willen dit soms last-minute organiseren, zo ook dit buurtdiner. Dan heb je toch partijen nodig die daarin mee kunnen gaan. Dat was bij Nederdesign zeker het geval, ze stonden gelijk klaar en het was geen enkel probleem om het meteen te regelen. Het is een systeem dat al staat en heel makkelijk om te zetten is voor allerlei soort evenementen. Dat maakt het ook flexibel voor ons.

Prettige samenwerking door klantvriendelijkheid

Ik vind de samenwerking met Nederdesign niet alleen prettig door het goedwerkende systeem, maar ook door hun klantvriendelijkheid. Zo zoeken ze ook persoonlijk contact, ik werd bijvoorbeeld voorafgaand aan het evenement uitgenodigd om alles door te nemen. Tijdens de uitleg liepen we tegen een issue aan, dus het was fijn dat we dit van tevoren opmerkten. Een half uur later was het opgelost. Ook kregen we vlak voor het evenement een mailtje met de vraag of we er klaar voor waren en na afloop of alles goed was verlopen. Heel netjes!

Toekomstige evenementen

Eens in de twee jaar organiseren we een congres waarbij makkelijk 400 bezoekers komen. Dat zijn evenementen waarbij het systeem van Nederdesign hartstikke handig is. Daarvoor willen we Ticket or Leave it sowieso blijven gebruiken. Maar ook voor de last minute evenementen komt dit goed van pas. En… het is prettig dat je hiervoor niet naar de andere kant van het land moet, maar dat dit gewoon lokaal geregeld kan worden.’

Ook interessant

Klant aan het woord – Maas Afbouw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Maas Afbouw

Interview: De website van Maas Afbouw was inmiddels bijna 15 jaar oud, je kunt dus wel zeggen dat hij ruim over de houdbaarheidsdatum was. Het bedrijf werkt graag op relatiebasis, daarom schakelden ze Nederdesign in voor hun nieuwe website.

Lees meer
Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert
2 min leestijd

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert

Interview: Nieuw talent de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Daar gaat het om. Zowel voor klanten, maar ook in ons team! Daarom hebben we tijdelijk een nieuwe aanwinst in ons team in de vorm van Justin van Zundert (20).

Lees meer
Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Interview: Na enkele jaren geleden een webapp te hebben laten bouwen door Nederdesign, was het nu tijd voor een nieuwe website voor Schoonmaakbedrijf Risseeuw. Een vanzelfsprekende samenwerking als je het eigenaar Jannick Risseeuw vraagt!

Lees meer
Bekijk alle berichten