Interview

Klant aan het woord – VeryBest

4 min leestijd

Met restjes mooie gerechten koken om zo voedselverspilling tegen te gaan. Dat is waar Stephanie Verhoek van VeryBest haar passie ligt. Maar hoe kom je tot deze recepten? Vul de ingrediënten in op haar gloednieuwe website en er komt direct een recept uit!

‘Op dit moment wordt bijna iedereen zijn portemonnee kleiner’, begint Stephanie. ‘Door budgetvriendelijker te koken kun je veel geld besparen. Dat is een mooi bijkomend voordeel, maar buiten dat vind ik het ook verschrikkelijk om voedsel te verspillen.

Klant aan het woord – VeryBest

‘Nederdesign maakt pareltjes’

Ik wilde graag een receptenwebsite creëren waarop mensen de ingrediënten die ze in hun koelkast of voorraadkast hebben liggen kunnen invoeren, met als resultaat dat er áltijd een recept uitkomt dat ze met die ingrediënten kunnen bereiden. Ik heb in het verleden al vaker samengewerkt met Nederdesign, dit voor andere bedrijven waar ik destijds werkte. Hun werkwijze heb ik altijd als heel fijn ervaren, je hebt echt het idee dat je het samen doet. Verder vind ik dat je in Zeeuws-Vlaanderen best wat marketingbureaus hebt waarbij je precies herkent welke websites ze hebben gemaakt. Bij Nederdesign komt er iedere keer een nieuw pareltje uit. Dat maakte mijn keuze voor Nederdesign vanzelfsprekend.

Haalbaar, realistisch en betaalbaar

Om te beginnen hebben we korte- én lange termijndoelen gesteld. Ook hebben we de must-haves en nice-to-haves bepaald. Inmiddels zijn alle must-haves in mijn website verwerkt. Hier ben ik supertrots op. Het is een mooie basis waarmee ik aan de slag kan. Wat dat concreet voor mij betekent? Het invoeren van veel recepten! Ook visueel vind ik mijn website aantrekkelijk geworden. Ik heb van tevoren een aantal websites doorgegeven die ik mooi vond. Samen zijn we gaan kijken wat we bij VeryBest vonden passen en wat haalbaar, realistisch én betaalbaar was. Ik heb aangegeven wat mijn budget is en daar zijn we helemaal binnen gebleven. Dat waardeer ik ontzettend aan Nederdesign: ze hebben respect voor budget en alles gaat in overleg.

‘Knap staaltje werk’

De filters vond ik een heel belangrijk onderdeel van mijn website, zo kun je filteren op het aantal personen én je kunt precies uitrekenen hoe duur een recept per persoon is. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat je € 10,- hebt en dat je voor 6 personen wil koken. Dat werkt gewoon en dat vind ik fantastisch. Het is een knap staaltje werk van de Internetprofs van Nederdesign.

Inspringen op trends

Naast dat Nederdesign mijn website heeft gebouwd, ontzorgen ze mij ook op het gebied van online marketing. Davina zoekt bijvoorbeeld naar trends op Pinterest en TikTok en daar kan ik dan op inspringen met recepten. Zelf heb ik geen tijd om te zoeken naar de trends, dus deze werkwijze vind ik echt fantastisch.

Onderdeel van het team

Naast dat het team van Nederdesign goed werk en kwaliteit levert, vind ik het idee van samenwerken vooral heel prettig. Ik had echt het gevoel dat ik onderdeel was van hun team, we deden het samen. We legden ideeën bij elkaar neer en waren elkaars sparringpartner. Daarnaast vind ik dat ze enorm goed in hebben geschat wie ik ben en welke werkwijze bij mij past. Ze werken bijvoorbeeld ook voor Van Opdorp Transport, dat is ongetwijfeld een heel andere werkwijze. Ze kijken naar de klant en stemmen hun werkwijze hierop af, maar altijd op een professionele en laagdrempelige manier!’

Ook interessant

Klant aan het woord - SieTec
2 min leestijd

Klant aan het woord - SieTec

Interview: Een nieuw kantoor, een nieuwe strategie, een nieuwe huisstijl, nieuwe promotiemiddelen. Heel SieTec heeft de afgelopen jaren een nieuw jasje gekregen, behalve de website. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen!

Lees meer
Klant aan het woord - Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
3 min leestijd

Klant aan het woord - Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen

Interview: Toen de website van Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen niet meer voldeed, ging de stichting op zoek naar een partij die een nieuwe website voor hen zou kunnen realiseren. Nederdesign én de centrale locatie waar ze gevestigd zijn, spraken hen direc

Lees meer
Klant aan het woord - Speelnest
4 min leestijd

Klant aan het woord - Speelnest

Interview: Een mooie, goedwerkende website, dat is wat Marisa van Speelnest wilde. Met het ontwerp van haar grafisch vormgeefster bouwden wij haar website. Een maatwerk website waar je unieke voorstellingen kunt boeken.

Lees meer
Bekijk alle berichten