Interview

Jong talent bij Nederdesign: Lucas Kindt

2 min leestijd

Onze kennis delen. Dat doen we graag! Bijvoorbeeld door middel van onze wekelijkse blogs, maar óók in de praktijk aan gemotiveerde jongeren. Daarom hebben we afgelopen week stagiair Lucas Kindt (18) in ons team mogen verwelkomen!

Jong talent bij Nederdesign: Lucas Kindt

‘Voor het tweede jaar van mijn MBO-4 opleiding Front-end Software Development was ik op zoek naar een stageplek. Ik vroeg hierbij hulp aan mijn mentor, die mij wees op Sander. Sander was geen onbekende voor me, want hij geeft het vak informatieanalyse bij mij op de opleiding aan het Scalda in Terneuzen. Ik solliciteerde bij Nederdesign en werd aangenomen!

Nieuwsgierig

Al sinds mijn twaalfde ben ik met computers bezig. Dat begon met spelletjes, maar ik werd al snel nieuwsgierig en vroeg me af hoe ze dat nou eigenlijk allemaal maken. Ik zocht uit hoe het allemaal werkt en mijn interesse ging steeds meer de kant van coderen op. Toen ik een studiekeuze moest maken dacht ik: waarom niet deze opleiding?

Veel leren in de praktijk

Ik loop sinds begin september stage bij Nederdesign en dat bevalt me heel goed. Ik ben blij dat ik hier zit! Het is heel gezellig, iedereen is chill en relaxed en er hangt een informele sfeer. Ik zit hier natuurlijk om te leren, dus als ik vragen heb kan ik ze gewoon stellen. Ook mag ik direct al helpen met kleine projecten, daar leer ik echt veel van. In de toekomst hoop ik grotere projecten te gaan doen, zodat ik nog meer ervaring in de praktijk op kan doen.

Fulltime aan de slag bij Nederdesign

Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding. In het tweede en het vierde jaar is het de bedoeling dat je 20 weken stageloopt. Dat doe ik nu fulltime bij Nederdesign. Ik ben maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur op het kantoor in Sas van Gent te vinden. Daarnaast werk ik in de weekenden en avonden ook nog in een eetcafé. En in mijn vrije tijd? Dan vind ik het leuk om te sporten: fitness. De zomer is voorbij, dus dat is weer nodig haha!’

Kennismaken?

Benieuwd naar Lucas? Spring eens binnen in ons kantoor of maak een afspraak met hem. Dat kan door te mailen naar lucas@nederdesign.nl of door te bellen naar 0115-691985. De koffie staat klaar!

Ook interessant

Klant aan het woord - Barista op Wielen
3 min leestijd

Klant aan het woord - Barista op Wielen

Interview: Met een logo en moodboard kwam Dylan van Barista op Wielen naar Nederdesign toe. Zijn vraag: het bouwen van een goed vindbare en snelle website, die gaandeweg verder geoptimaliseerd kan worden. We mochten aan de slag!

Lees meer
Klant aan het woord - Zeeuwse Gronden
3 min leestijd

Klant aan het woord - Zeeuwse Gronden

Interview: Ter gelegenheid van hun nieuwe kantoor organiseerde Zeeuwse Gronden een bourgondisch diner voor de binnenstad van Terneuzen. Een feestelijk moment! Voor de kaartverkoop en toegangsregistratie contacteerde Hanna Laport van Zeeuwse Gronden Nederdesign.

Lees meer
Klant aan het woord – VeryBest
4 min leestijd

Klant aan het woord – VeryBest

Interview: Met restjes mooie gerechten koken om zo voedselverspilling tegen te gaan. Dat is waar Stephanie Verhoek van VeryBest haar passie ligt. Maar hoe kom je tot deze recepten? Vul de ingrediënten in op haar website en er komt direct een recept uit!

Lees meer
Bekijk alle berichten