Interview

Klant aan het woord – Van Opdorp Transport

4 min leestijd

Van Opdorp Transport. Het is een mooi bedrijf dat heel hard werkt aan hun online zichtbaarheid. Dit met succes! Ook staat inmiddels hun gloednieuwe, door Nederdesign gebouwde website live. Wesley van Hoeijen, Managing Director bij Van Opdorp Transport is enthousiast over de nieuwe website en de samenwerking.

Klant aan het woord – Van Opdorp Transport

Een tijdloze website

‘In eerste instantie waren we de samenwerking met Nederdesign aangegaan voor onze online marketing, het adverteren op Google en het genereren van leads op onze website. Maar al snel liep het team van Nederdesign aan tegen de beperkingen van de bestaande website. De website was niet up-to-date en het systeem en de software waren verouderd. Als je online vindbaar wil blijven, moet je ervoor zorgen dat je up-to-date bent. We hebben toen besloten om te kijken naar een moderne website, een website die tijdloos is en die over een paar jaar nog steeds niet misstaat.

Kwalitatieve websites

Manon van Opdorp en Sander Bruggeman van Nederdesign kenden elkaar al langer vanuit de Junior Kamer, daardoor was Nederdesign bekend bij ons. Maar toen we een nieuwe website wilden, hebben we eerst gekeken naar wat ze al hebben opgeleverd qua websites. De kwaliteit die we zagen was goed en sprak ons aan. Daarnaast vinden we het belangrijk om met lokale partijen te werken.

Geen overkill aan info

Onze belangrijkste wens was het duidelijk in beeld brengen van de drie takken van Van Opdorp Transport en dat is hartstikke goed gelukt. Wanneer je op de homepage komt, zie je als eerste onze bedrijfsfilm, maar wanneer je verder naar beneden scrolt, wordt het direct duidelijk wat we doen. Wat ik hier heel fijn aan vind, is dat het niet direct een overkill aan informatie is. Het is duidelijk gecategoriseerd en als je doorklikt krijg je alle info. Sommige klanten hebben genoeg aan de drie regels en nemen vervolgens contact op. Anderen willen meer informatie en die extra verdieping zit erin. Daar zijn we heel gelukkig mee. Aanvullend op de teksten, hebben we door Joségrafie nieuwe foto’s laten maken. Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden, deze foto’s vertellen heel duidelijk het verhaal van Van Opdorp Transport.

Ontzorgen en gemak brengen

Het ontwerp van de website is tot stand gekomen in samenwerking met Nederdesign, Ilse de Smit van Zeeuwse Storm en met Manon van Opdorp. Nederdesign heeft ons echt ontzorgd, ook in combinatie met Zeeuwse Storm. Zij hebben onderling veel geschakeld, dit heeft ons gemak gebracht en daar waren we ook naar op zoek. De werkwijze van Nederdesign zou ik omschrijven als pragmatisch. Ze doen alles stap voor stap en zorgen voor goede begeleiding. Zo herinnerden ze ons aan bepaalde dingen die moesten gebeuren en wij hoefden hen niet achter hun broek aan te zitten. Dat zorgde voor een fijne sfeer en een goede samenwerking.

Zoekmachinemarketing

We hebben met Nederdesign een overeenkomst dat ze de online marketing voor ons blijven verzorgen, met name de zoekmachinemarketing. Dit monitoren en optimaliseren zij doorlopend, maandelijks ontvangen we hier rapportages van. Ons doel is om regelmatig samen te zitten en te kijken of er zaken verbeterd kunnen worden. Die dialoog blijven we aangaan!’

Ook interessant

Klant aan het woord - Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
3 min leestijd

Klant aan het woord - Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen

Interview: Toen de website van Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen niet meer voldeed, ging de stichting op zoek naar een partij die een nieuwe website voor hen zou kunnen realiseren. Nederdesign én de centrale locatie waar ze gevestigd zijn, spraken hen direc

Lees meer
Klant aan het woord - Speelnest
4 min leestijd

Klant aan het woord - Speelnest

Interview: Een mooie, goedwerkende website, dat is wat Marisa van Speelnest wilde. Met het ontwerp van haar grafisch vormgeefster bouwden wij haar website. Een maatwerk website waar je unieke voorstellingen kunt boeken.

Lees meer
Klant aan het woord - Barista op Wielen
3 min leestijd

Klant aan het woord - Barista op Wielen

Interview: Met een logo en moodboard kwam Dylan van Barista op Wielen naar Nederdesign toe. Zijn vraag: het bouwen van een goed vindbare en snelle website, die gaandeweg verder geoptimaliseerd kan worden. We mochten aan de slag!

Lees meer
Bekijk alle berichten