Interview

Jong talent bij Nederdesign: Nick de Bruijn

4 min leestijd

Bij Nederdesign hechten we niet alleen waarde aan lokaal ondernemen, we vinden het ook belangrijk én leuk om onze kennis te delen met gemotiveerde jongeren. Daarom hebben we afgelopen week stagiair Nick de Bruijn (20) in ons team mogen verwelkomen. Wie Nick is en wat hij gaat doen? Hij vertelt het je.

Jong talent bij Nederdesign: Nick de Bruijn

‘Ik was al een tijdje op zoek naar een stageplek voor tijdens mijn opleiding ‘Medewerker marketing en communicatie’ aan het Scalda in Middelburg. Ik had nog niet precies gevonden waar ik naar op zoek was: een bedrijf dat gespecialiseerd is in online marketing. Totdat mijn stiefvader me op Nederdesign wees, dat toevallig ook gevestigd is in mijn woonplaats Sas van Gent. Het bleek dat hij Sander kende via de brandweer. Ik heb een open sollicitatie gestuurd en mocht op gesprek komen bij Sander.

Gevonden wat ik zocht

Dit eerste gesprek was gelijk heel positief. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk bleek dat ze hier precies hetgeen doen wat ik leuk vind. Ze bouwen niet alleen websites, maar zijn ook dagelijks bezig met de online marketing voor verschillende bedrijven. Die afwisseling en uitdaging vind ik echt heel nice en was precies wat ik zocht. Dat heb ik nu gevonden!

Zoveel mogelijk leren

Mijn doel is om zoveel mogelijk te leren over het vak online marketing, want ik vind het heel interessant, met name de psychologie erachter. Hoe denken mensen? En hoe kun je dat gebruiken in marketing? Voordat ik stage ging lopen heb ik hier al veel over gelezen, maar ik vind het vooral interessant om het in de praktijk te gaan leren. Daarnaast wil ik graag gaan ontdekken wat ik precies het leukste vind en in welk deel ik me wil gaan specialiseren. Op dit moment vind ik het allemaal leuk, dus ik heb nu nog niet echt een voorkeur.

Gelijk aan de slag!

In mijn eerste week heb ik gelijk al nieuwe dingen geleerd. Zo ben ik aan de slag gegaan met een zoekwoordenonderzoek en heb ik social mediaposts gemaakt voor verschillende bedrijven. Ik vind het leuk om zo origineel mogelijk te zijn. En wat fijn is aan leren in de praktijk: als ik vragen heb kan ik ze gelijk stellen. Ik zoek altijd veel op Google op, maar soms kwam ik er niet uit. Nu kan ik leren van experts met volop ervaring. Vooral Wendy zal me begeleiden. Ik heb er veel zin in.

Vier dagen per week bij Nederdesign

Op dit moment zit ik in het eerste jaar van de BBL-opleiding tot marketing- en communicatiemedewerker aan het Scalda in Middelburg. Bij deze BBL-opleiding loop ik vier dagen stage en ga ik een dag naar school. Van maandag t/m donderdag ben ik bij Nederdesign te vinden en op vrijdag volg ik mijn lessen. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap, maar dat zit er nu helaas niet in. In plaats daarvan game ik nu veel online met vrienden.’

Kennismaken?

Benieuwd naar Nick? Spring eens binnen in ons kantoor of maak een afspraak met hem. Dat kan door te mailen naar nick@nederdesign.nl of door te bellen naar 0115-691985. De koffie staat klaar!

Ook interessant

Klant aan het woord - Barista op Wielen
3 min leestijd

Klant aan het woord - Barista op Wielen

Interview: Met een logo en moodboard kwam Dylan van Barista op Wielen naar Nederdesign toe. Zijn vraag: het bouwen van een goed vindbare en snelle website, die gaandeweg verder geoptimaliseerd kan worden. We mochten aan de slag!

Lees meer
Klant aan het woord - Zeeuwse Gronden
3 min leestijd

Klant aan het woord - Zeeuwse Gronden

Interview: Ter gelegenheid van hun nieuwe kantoor organiseerde Zeeuwse Gronden een bourgondisch diner voor de binnenstad van Terneuzen. Een feestelijk moment! Voor de kaartverkoop en toegangsregistratie contacteerde Hanna Laport van Zeeuwse Gronden Nederdesign.

Lees meer
Klant aan het woord – VeryBest
4 min leestijd

Klant aan het woord – VeryBest

Interview: Met restjes mooie gerechten koken om zo voedselverspilling tegen te gaan. Dat is waar Stephanie Verhoek van VeryBest haar passie ligt. Maar hoe kom je tot deze recepten? Vul de ingrediënten in op haar website en er komt direct een recept uit!

Lees meer
Bekijk alle berichten