Interview

Klant aan het woord - Recht door Zee

3 min leestijd

Al sinds 2008 werkt Nederdesign samen met het reclamebureau Recht door Zee uit Sas van Gent. Sindsdien heeft Nederdesign tal van websites voor hen gebouwd. Annelies Korst, eerste stuurman bij Recht door Zee, vertelt over hun samenwerking.

‘Als we bij Recht door Zee een nieuwe samenwerkingspartner zoeken, geven we sowieso de voorkeur aan een lokale partij,’ begint Annelies. ‘We kenden Sander al langer, zoals mensen in Sas elkaar kennen... Maar we zijn pas met hem gaan samenwerken toen hij in 2008 fulltime ging ondernemen. Dit omdat we graag met een partij samenwerken die continuïteit kan bieden én goed bereikbaar is. Dat is bij Sander het geval. Hij is zelfs in het weekend bereikbaar voor calamiteiten, heel prettig!

Klant aan het woord - Recht door Zee

Prettige samenwerking

Bij Recht door Zee willen we onze klanten zo goed mogelijk bedienen en websites realiseren die volledig aansluiten bij hun wensen. Als de klant een eenvoudige website wenst, kunnen wij deze prima zelf maken, maar voor de technisch lastigere websites schakelen we andere partijen in. Met Nederdesign hebben we een prettige samenwerking. We dagen Sander graag uit om iets te maken zoals wij het ontworpen hebben. Sommige partijen denken snel in stramienen, in standaard indelingen, terwijl wij graag iets heel anders willen. Sander denkt juist breder, dat sluit goed aan bij onze denkwijze.

Het beste van twee werelden

Op het moment dat we samen een project oppakken, denkt Sander met ons mee en komt hij met suggesties op de functionaliteit. Bijvoorbeeld om bepaalde extra’s toe te voegen of om elementen te vervangen. Dit vindt plaats in de opstartfase. Zodra we eenmaal in de ontwerpfase zitten, laat hij het aan ons over. Wat voor hem volgt is de uitdaging om het te realiseren. Sander gaat dan aan de slag om onze vormgeving technisch het beste tot zijn recht te laten komen. In principe gaan we altijd voor het ontwerp zoals wij het in gedachten hadden, maar soms stellen we dit bij als het technische voordelen heeft. De websites die we op deze manier samen maken, zijn onze beste websites. Naar ons idee het beste van twee werelden: ons grafisch inzicht én Sander zijn technische inzicht. Dit levert de beste én mooiste websites op.

Samen brainstormen

Sommige websites zijn in zijn totaliteit ingewikkelder dan andere websites, bijvoorbeeld wanneer de klant er allerlei modules in verwerkt wil hebben. Dit leg ik dan in een eerder stadium aan Sander voor. We bespreken het samen en denken samen na over de mogelijkheden. Bij zulke websites weegt de techniek vaak zwaarder dan het ontwerp. Daarom brengen we in die gevallen samen een offerte uit en gaan we samen naar de klant toe om het ontwerp toe te lichten. In deze gevallen schakelt de klant ook direct met Sander, in plaats van met ons. Niet alleen voor ons, maar ook voor de klant zijn deze korte lijntjes en goede communicatie erg prettig.

Op de hoogte van ontwikkelingen

Wat ik het belangrijkste vind in onze samenwerking is de combinatie van een grafisch bureau en een goede webbouwer, die technisch zoekt naar mogelijkheden én de ontwikkelingen bijhoudt. Bij Sander is dit het geval, waardoor we onze klanten goed kunnen bedienen met de juiste werkwijze en uitstraling!’

Ook interessant

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert
2 min leestijd

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert

Interview: Nieuw talent de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Daar gaat het om. Zowel voor klanten, maar ook in ons team! Daarom hebben we tijdelijk een nieuwe aanwinst in ons team in de vorm van Justin van Zundert (20).

Lees meer
Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Interview: Na enkele jaren geleden een webapp te hebben laten bouwen door Nederdesign, was het nu tijd voor een nieuwe website voor Schoonmaakbedrijf Risseeuw. Een vanzelfsprekende samenwerking als je het eigenaar Jannick Risseeuw vraagt!

Lees meer
Klant aan het woord - SieTec
2 min leestijd

Klant aan het woord - SieTec

Interview: Een nieuw kantoor, een nieuwe strategie, een nieuwe huisstijl, nieuwe promotiemiddelen. Heel SieTec heeft de afgelopen jaren een nieuw jasje gekregen, behalve de website. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen!

Lees meer
Bekijk alle berichten