Interview

Even voorstellen: Wendy de Clerck

4 min leestijd

Versterking bij Nederdesign! Vanaf september 2020 is Wendy de Clerck (30) het Nederdesignteam komen versterken als Online Marketeer. Wat dat precies inhoudt en waarom ze zoveel zin heeft om bij Nederdesign aan de slag te gaan? Dat vertelt ze je zelf!

‘Een paar maanden geleden had Nederdesign een online marketingvacature gedeeld op LinkedIn. Een kennis van mij zag dit en wist dat dit precies was waar ik naar op zoek was: een nieuwe uitdaging als online marketeer. Zo ben ik met Sander in gesprek gekomen en na een uitgebreide kennismaking waren we allebei enthousiast. Ik mocht het team van Nederdesign komen aanvullen!

Even voorstellen: Wendy de Clerck

Bekende werkzaamheden én nieuwe uitdagingen

Voorheen werkte ik als online marketingmedewerker bij een recreatiebedrijf. Daar schreef ik webteksten, productteksten, verzorgde ik de Google Ads en Google Shopping campagnes en was ik veel bezig met website-optimalisatie. Dit zijn werkzaamheden die ik deels ook bij Nederdesign ga uitvoeren, maar het grote verschil is dat Nederdesign niet voor zichzelf werkt, maar voor veel verschillende klanten. Dat heb ik nog niet eerder gedaan en vind ik een leuke uitdaging! Verder ga ik aan de slag met het onderzoeken van zoekwoorden en ga ik analyses en rapporten maken naar aanleiding van beschikbare data. Dit is nieuw voor mij en ik kijk er echt naar uit om daar alles over te leren. Nieuwe kennis opdoen!

Meer dan alleen websites bouwen

Nederdesign richt zich op het bouwen, onderhouden en promoten van websites, webshops en webapplicaties. Samen met de klant analyseren we de huidige situatie waarna we met een 6-maandenplan komen om de nieuwe doelstellingen te realiseren en bedrijven verder te laten groeien. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen was het tijd om het team te versterken met een online marketeer. Ik vind het leuk dat ik dat mag komen doen en om de klanten te helpen bij de online marketing werkzaamheden. Vooral de afwisseling spreekt me erg aan. Iedere dag ben ik met verschillende klanten en verschillende werkzaamheden bezig. Ik hou van deze variatie.

Goed voor elkaar bij Nederdesign!

De komende tijd staat ook in het teken van kennismaken met de klanten van Nederdesign. Hier hecht ik veel waarde aan. Je gaat tenslotte intensief voor deze waardevolle klanten aan de slag, dus dan is het wel handig om te weten wat het bedrijf nou echt doet. Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik te vinden in het Nederdesign kantoor in Sas van Gent. De andere dagen en mijn vrije tijd spendeer ik het liefste met mijn gezin, in het zwembad én aan lekker uit eten gaan en borrelen. Want ik ben best bourgondisch ingesteld… En laat het bij Nederdesign nou nét op vrijdag broodjes- en borreldag zijn! Dat heb ik goed voor elkaar, nietwaar?’

Benieuwd naar Wendy? Spring eens binnen in ons kantoor of maak een afspraak met haar. Dat kan door te mailen naar wendy@nederdesign.nl of door te bellen naar 0115-691985. De koffie staat klaar!

 

Ook interessant

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert
2 min leestijd

Jong talent bij Nederdesign: Justin van Zundert

Interview: Nieuw talent de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Daar gaat het om. Zowel voor klanten, maar ook in ons team! Daarom hebben we tijdelijk een nieuwe aanwinst in ons team in de vorm van Justin van Zundert (20).

Lees meer
Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw
2 min leestijd

Klant aan het woord – Schoonmaakbedrijf Risseeuw

Interview: Na enkele jaren geleden een webapp te hebben laten bouwen door Nederdesign, was het nu tijd voor een nieuwe website voor Schoonmaakbedrijf Risseeuw. Een vanzelfsprekende samenwerking als je het eigenaar Jannick Risseeuw vraagt!

Lees meer
Klant aan het woord - SieTec
2 min leestijd

Klant aan het woord - SieTec

Interview: Een nieuw kantoor, een nieuwe strategie, een nieuwe huisstijl, nieuwe promotiemiddelen. Heel SieTec heeft de afgelopen jaren een nieuw jasje gekregen, behalve de website. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen!

Lees meer
Bekijk alle berichten