InterviewEven voorstellen: Wendy de Clerck

4 min leestijd
Wendy de Clerck

Versterking bij Nederdesign! Vanaf september 2020 is Wendy de Clerck (30) het Nederdesignteam komen versterken als Online Marketeer. Wat dat precies inhoudt en waarom ze zoveel zin heeft om bij Nederdesign aan de slag te gaan? Dat vertelt ze je zelf!

‘Een paar maanden geleden had Nederdesign een online marketingvacature gedeeld op LinkedIn. Een kennis van mij zag dit en wist dat dit precies was waar ik naar op zoek was: een nieuwe uitdaging als online marketeer. Zo ben ik met Sander in gesprek gekomen en na een uitgebreide kennismaking waren we allebei enthousiast. Ik mocht het team van Nederdesign komen aanvullen!

Even voorstellen: Wendy de Clerck

Bekende werkzaamheden én nieuwe uitdagingen

Voorheen werkte ik als online marketingmedewerker bij een recreatiebedrijf. Daar schreef ik webteksten, productteksten, verzorgde ik de Google Ads en Google Shopping campagnes en was ik veel bezig met website-optimalisatie. Dit zijn werkzaamheden die ik deels ook bij Nederdesign ga uitvoeren, maar het grote verschil is dat Nederdesign niet voor zichzelf werkt, maar voor veel verschillende klanten. Dat heb ik nog niet eerder gedaan en vind ik een leuke uitdaging! Verder ga ik aan de slag met het onderzoeken van zoekwoorden en ga ik analyses en rapporten maken naar aanleiding van beschikbare data. Dit is nieuw voor mij en ik kijk er echt naar uit om daar alles over te leren. Nieuwe kennis opdoen!

Meer dan alleen websites bouwen

Nederdesign richt zich op het bouwen, onderhouden en promoten van websites, webshops en webapplicaties. Samen met de klant analyseren we de huidige situatie waarna we met een 6-maandenplan komen om de nieuwe doelstellingen te realiseren en bedrijven verder te laten groeien. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen was het tijd om het team te versterken met een online marketeer. Ik vind het leuk dat ik dat mag komen doen en om de klanten te helpen bij de online marketing werkzaamheden. Vooral de afwisseling spreekt me erg aan. Iedere dag ben ik met verschillende klanten en verschillende werkzaamheden bezig. Ik hou van deze variatie.

Goed voor elkaar bij Nederdesign!

De komende tijd staat ook in het teken van kennismaken met de klanten van Nederdesign. Hier hecht ik veel waarde aan. Je gaat tenslotte intensief voor deze waardevolle klanten aan de slag, dus dan is het wel handig om te weten wat het bedrijf nou echt doet. Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik te vinden in het Nederdesign kantoor in Sas van Gent. De andere dagen en mijn vrije tijd spendeer ik het liefste met mijn gezin, in het zwembad én aan lekker uit eten gaan en borrelen. Want ik ben best bourgondisch ingesteld… En laat het bij Nederdesign nou nét op vrijdag broodjes- en borreldag zijn! Dat heb ik goed voor elkaar, nietwaar?’

Benieuwd naar Wendy? Spring eens binnen in ons kantoor of maak een afspraak met haar. Dat kan door te mailen naar wendy@nederdesign.nl of door te bellen naar 0115-691985. De koffie staat klaar!

 

Wendy de Clerck
Wendy de ClerckOnline marketeer

Met online marketing verbeter ik samen met ondernemers hun content om hun online vindbaarheid te vergroten.

Haal meer uit jouw website met online marketing!

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Klant aan het woord - Zeeuwse Gronden
3 min leestijd

Klant aan het woord - Zeeuwse Gronden

Interview:Ter gelegenheid van hun nieuwe kantoor organiseerde Zeeuwse Gronden een bourgondisch diner voor de binnenstad van Terneuzen. Een feestelijk moment! Voor de kaartverkoop en toegangsregistratie contacteerde Hanna Laport van Zeeuwse Gronden Nederdesign.

Lees meer
Klant aan het woord – VeryBest
4 min leestijd

Klant aan het woord – VeryBest

Interview:Met restjes mooie gerechten koken om zo voedselverspilling tegen te gaan. Dat is waar Stephanie Verhoek van VeryBest haar passie ligt. Maar hoe kom je tot deze recepten? Vul de ingrediënten in op haar website en er komt direct een recept uit!

Lees meer
Klant aan het woord – Zeeland Boten
3 min leestijd

Klant aan het woord – Zeeland Boten

Interview:Inmiddels hebben Daan en Stefan al vier websites laten bouwen door Nederdesign, zo ook die van Zeeland Boten. Deze samenwerking bleek een schot in de roos!

Lees meer
Bekijk alle berichten