Case

Oplevering website FestiBO

2 min leestijd

Al 31 jaar organiseert de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen het grootste één-daagse netwerkevenement van Zeeland, met als doel het ondernemerschap in Zeeuws-Vlaanderen te ondersteunen. In 2023 geeft Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen een upgrade aan dit event met een frisse look, feel en naam: FestiBO. Een nieuw concept, een nieuwe uitstraling en natuurlijk een nieuwe website.

Oplevering website FestiBO

Case informatie

Klant
Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering
Juli 2023
Type
Website

Van BO2 naar FestiBO

Na elf jaar BO2, besloot de commissie, waar dit jaar onze eigen Sander voorzitter van is, het anders te doen. Met de FestiBO wordt zakelijk netwerken gecombineerd met een mix van inhoud, inspirerende sprekers, muziek food en drinks. Dit alles in festival stijl! De nieuwe website moest deze sfeer natuurlijk perfect neerzetten.

Werken vanuit een duidelijke huisstijl

Met de verbinding die de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen maakt, is het ook logisch dat we met ondernemers uit de regio hebben samengewerkt. De nieuwe huisstijl voor de FestiBO is ontwikkeld door de Ideeënfabriek van Pieters. En de website ontworpen en gebouwd door ons.

Wat er op de website moest was snel duidelijk: het nieuwe concept tonen, de partners uitlichten, het programma delen en natuurlijk.. kaarten verkopen.

Kleurrijk geheel met veel overzicht

Omdat het om een netwerkevent in festival-stijl gaat kon er zeker wel wat kleur in de website. Hierdoor is het een mooi kleurrijk geheel, maar de kleuren bieden ook functie door onderwerpen van elkaar te scheiden. Sterker nog: iedere kleur staat voor één van de pijlers van Zeeuws-Vlaanderen. En belangrijker nog: de website biedt precies de informatie die belangrijk is. De komende periode breiden we de website steeds verder uit met mogelijkheden en functionaliteiten. Zo kan de Juniorkamer er weer enkel jaren tegen aan! Met de website enthousiasmeren we ondernemers voor de FestiBO. Kom jij ook?

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten