Case

Oplevering website FestiBO

2 min leestijd

Al 31 jaar organiseert de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen het grootste één-daagse netwerkevenement van Zeeland, met als doel het ondernemerschap in Zeeuws-Vlaanderen te ondersteunen. In 2023 geeft Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen een upgrade aan dit event met een frisse look, feel en naam: FestiBO. Een nieuw concept, een nieuwe uitstraling en natuurlijk een nieuwe website.

Oplevering website FestiBO

Case informatie

Klant
Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering
Juli 2023
Type
Website

Van BO2 naar FestiBO

Na elf jaar BO2, besloot de commissie, waar dit jaar onze eigen Sander voorzitter van is, het anders te doen. Met de FestiBO wordt zakelijk netwerken gecombineerd met een mix van inhoud, inspirerende sprekers, muziek food en drinks. Dit alles in festival stijl! De nieuwe website moest deze sfeer natuurlijk perfect neerzetten.

Werken vanuit een duidelijke huisstijl

Met de verbinding die de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen maakt, is het ook logisch dat we met ondernemers uit de regio hebben samengewerkt. De nieuwe huisstijl voor de FestiBO is ontwikkeld door de Ideeënfabriek van Pieters. En de website ontworpen en gebouwd door ons.

Wat er op de website moest was snel duidelijk: het nieuwe concept tonen, de partners uitlichten, het programma delen en natuurlijk.. kaarten verkopen.

Kleurrijk geheel met veel overzicht

Omdat het om een netwerkevent in festival-stijl gaat kon er zeker wel wat kleur in de website. Hierdoor is het een mooi kleurrijk geheel, maar de kleuren bieden ook functie door onderwerpen van elkaar te scheiden. Sterker nog: iedere kleur staat voor één van de pijlers van Zeeuws-Vlaanderen. En belangrijker nog: de website biedt precies de informatie die belangrijk is. De komende periode breiden we de website steeds verder uit met mogelijkheden en functionaliteiten. Zo kan de Juniorkamer er weer enkel jaren tegen aan! Met de website enthousiasmeren we ondernemers voor de FestiBO. Kom jij ook?

Ook interessant

Oplevering Cradle Crops
2 min leestijd

Oplevering Cradle Crops

Case: Olifantengras is het gewas van de toekomst... voor dit gewas wat je 1 keer plant en dan 20 keer kan oogsten mochten wij een nieuwe website maken.

Lees meer
Oplevering – Bottles Next Door
2 min leestijd

Oplevering – Bottles Next Door

Case: Bottles Next Door is een wijnbar in Sas van Gent, waar je in het weekend een gezellige avond kan hebben onder het genot van een hapje en een goed glas wijn. Een ontmoetingsplek in Sas van Gent. Hiervoor moest een passende website komen.

Lees meer
Oplevering Boekingsmodule – Camping Tuinenburg
Bekijk alle berichten