Case

Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen

2 min leestijd

Het prachtige Zeeuws-Vlaanderen ontdekken! Dat wil toch iedereen? Zo dacht ook Gidsenteam Zeeuws-Vlaanderen erover. Leuke rondleidingen en toffe uitjes in de regio, die wilden zij onder de aandacht brengen met een gloednieuwe website. En dit mochten we bij Nederdesign voor hun realiseren.

Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen

Case informatie

Klant
Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering
April 2023
Type
Website

Overzicht per gemeente

Na een aantal kennismakingsgesprekken ontstond er al snel een plan. De website moest vooral veel inzicht bieden: Wat is er te doen en waar? Al snel ontstond hierdoor het idee om gebruik te maken van de drie gemeentes in Zeeuws-Vlaanderen. Zo kan de websitebezoeker snel vinden waar ze naar op zoek zijn.

De aanpak

Vanuit dit idee zijn we begonnen met het vormgeven van de website. Hoe komt het eruit te zien en wat komt waar te staan. Vanuit het bestaande logo en het idee om de gemeentes te gebruiken als basis hebben van een klikbare kaart voorgesteld. Zo kom je op een snelle manier op het programma van jouw gemeente.

Verder moesten de activiteiten inzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd worden, hiervoor hebben we gekozen voor een overzichtelijke catalogus van kaarten samen met een toffe foto en duidelijke iconen. In één oogopslag zie je alle informatie over de rondleiding!

Overzicht en gebruiksvriendelijk

Het eindresultaat… Een website waar ten eerste alle activiteiten overzichtelijk staan weergegeven. Ten tweede is de website ook nog eens enorm makkelijk te gebruiken, zo navigeer je makkelijk van de ene rondleiding naar een vergelijkbare rondleiding.

Prettig werken in het eigen CMS van Nederdesign

Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen beheert hun eigen website gemakkelijk in ons eigen CMS en dit bevalt goed! Natuurlijk staan we altijd klaar om te helpen met vragen, zo zetten we de prettige samenwerking voort.

 

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten